Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za one koji žele nešto više

Mercedes-Benz predstavio V klasu AMG Line

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mercedes je pred frankfurtsku premijeru obavio tzv. online premijeru AMG Line izvedbe modela V klase koja donosi razne dorade stylinga i opreme, a koja će kupcima postati dostupna od kraja ove godine. U osnovi riječ je o nastavak priče započete studijom Concept V-ision čija je recepcija bila više no pozitivna.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Primjer sportske elegancje [VIDEO] Mercedes-Benz predstavio C klasu Coupe Slika nije dostupna Sigurnosni sustavi [VIDEO] Mercedes-Benz nastavlja s predstavljanjem nove E klase

Drugim riječima, u Mercedesu kažu kako veliki broj kupaca V klase redovito zahtijevaju "nešto ekstra", odnosno mnoge elemente dodatne opreme, a ova bi izvedba trebala upravo odgovoriti na takve preference kupaca. Naime, u Mercedesu ovaj model vide kao automobil koji je redefinirao MPV segment kao vrlo funkcionalno, kvalitetno i dinamično putničko vozilo za od dva do osam putnika a je AMG Line daljnji nastavak koji ide prema kupcima koji žele još više luksuza, individualnosti i privlačnosti kod svojih automobila.

Riječ je o modelu koji će se moći pohvaliti uglavnom vizualnim doradama koje će uključivati dorađeni styling, redizajnirane prednje i stražnje branike, nove pragove, 19-colne lakometalne AMG naplatke i sl, a "ionako visoki stupanj komfora" je povećan velikim panoramskim krovom, velikim središnjim dijelom s integriranim hladnjakom i LED osvjetljenjem držača za čaše, dva iPad držača, zasebnim podešenjem klima uređaja za stražnja sjedala te raznim drugim elementima ukrasne i praktične naravi.

Također, ovaj model dolazi i s nekoliko tehničkih dorada poput snažnijeg kočničkog sustava, tvrđeg ovjesa i za 15 mm snižene podnice, a kupci mogu naručiti i još neke značajke s popisa dodatne opreme.

Na kraju recimo kako će AMG Line biti dostupan sa svim motorima i karoserijskim izvedbama ovog modela.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene