Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mercedesove osnove

Infiniti najavio konceptni QX30

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Infiniti je potvrdio kako će na predstojećem ženevskom auto salonu predstaviti najavni koncept pod nazivom QX30, a riječ je o automobilu koji će najaviti skorašnji produkcijski model i koji se izravno temelji na mercedesovom modelu GLA.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uskoro online premijera Infiniti Q30 - Prva službena fotografija Slika nije dostupna Uskoro produkcijska izvedba Infiniti najavio konceptni Q60

Podsjetimo, Infiniti je na frankfurtskom auto salonu 2013. predstavio konceptni Q30, a ovogodišnja ženevska studija će biti svojevrsni premium crossoverovski brat tog automobila. Oba modela bi trebala vrlo skoro dobiti produkcijske izvedbe, vjerojatno do sredine iduće godine, i oba će se temeljiti na mercedesovoj MFA platformi.

To također, znači kako će motorizaciju ovih modela činiti mercedesovi 4-cilindrični turbo benzinski i dieselski pogonski strojevi s kojima će biti upareni ručni i automatski mjenjači te opcijski pogon na sva četiri kotača.

Za sada o ovom automobil još znamo kako bi trebao imati odvažan dizajn koji će predstavljati kombinaciju crossoverovskih i kupeovskih linija te ono što možemo vidjeti na priloženom teaseru, no za očekivati je kako će prije premijere Infiniti objaviti dodatne informacije i fotografije.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene