Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro produkcijska izvedba

Infiniti najavio konceptni Q60

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Infiniti je pred detroitsku premijeru najavio konceptni model Q60, a uskoro možemo očekivati i premijeru produkcijske verzije.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na mercedesovim osnovama Infiniti objavio prvu fotografiju modela QX30 Slika nije dostupna Mercedesove osnove Infiniti najavio konceptni QX30

Riječ je o automobilu čiji je dizajn inspiriran onim konceptnog modela Q80 Inspiration i koji je lako prepoznatljivi član infinitijeve modelske obitelji.

Vanjštinu i interijer ovog automobila je najlakše opisati kao primjer sportske elegancije koji krase dinamične linije i čisti oblici, tzv. 3D maska motora, 21-colni kotači i sl. Ono što ljubitelje Infinitija može veseliti je svakako službeno priopćenje koje kaže kako je Q60 sljedeći korak, nakon Q80, koji najavljuje budućnost dizajna ovog proizvođača.

Koliko će tome uistinu biti tako vidjet ćemo vrlo skoro s obzirom kao bi produkcijsku izvedbu ovog modela trebali upoznati već do kraja ove godine, ako ne i ranije, a više o ovom konceptu idućeg tjedna.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene