Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro online premijera

Infiniti Q30 - Prva službena fotografija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu se pojavila prva službena fotografija infinitijevog novog modela Q30 koji će premijerno nastupiti na ovogodišnjem frankfurtskom auto salonu, a online predstavljanje, koje je ovom objavom započelo, će biti održano uskoro.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mercedesove osnove Infiniti najavio konceptni QX30 Slika nije dostupna Uskoro produkcijska izvedba Infiniti najavio konceptni Q60

Podsjetimo, kako je Infiniti 2013. u Frankfurtu predstavio konceptnu najavu vrlo sličnu konačnoj produkcijskoj izvedbi, a riječ je o premium hatchbacku C segmenta koji će biti konkurencija modelima poput Audija A3, BMW-a serije 1, mercedesove A klase i sl.

Na priloženoj fotografiji vidi se izvedba 2.2d, odnosno ovaj automobil će pokretati mercedesov ,2-litreni turbodieselski motor, koji u modelu Q50 razvija snagu od 125 kW, odnosno 170 KS te najveći okretni moment od 400 Nm pa se slično može očekivati i u Q30. Ovaj će motor biti uparen sa 6-stupanjskim ručnim i opcijskim 7-stupanjskim automatskim mjenjačem.

Infiniti Q30 će se proizvoditi u nissanovoj tvornici u Sunderlandu, u Velikoj Britaniji, dakle ne istom mjestu gdje će se proizvoditi i crossover QX30.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene