Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na mercedesovim osnovama

Infiniti objavio prvu fotografiju modela QX30

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je početkom ovog mjeseca objavio prvi teaser, Infiniti je sada objavio i prvu fotografiju svog novog koncepta QX30 koji će debitirati na skorašnjem ženevskom auto salonu i koji je crossover izvedba u Frankfurtu predstavljenog hatchbacka Q30.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uskoro online premijera Infiniti Q30 - Prva službena fotografija Slika nije dostupna Uskoro produkcijska izvedba Infiniti najavio konceptni Q60

Podsjetimo, također radi se i o najavnom konceptu koji, prema većini izvora, daje izravan i vrlo detaljan uvid u konačni izgled skorašnje produkcijske izvedbe infinitijevog premium kompaktnog crossovera. Drugim riječima, studijski će se QX30 od produkcijskog razlikovati tek u nekolicini manjih detalja "salonske", odnosno ukrasne prirode.

Oba spomenuta automobila se ustvari temelje na mercedesovoj MFA platformi i oba će ustvari biti "srodnici" mercedesovih modela A klase, odnosno GLA.

Nadalje, Infiniti bi oba automobila trebao u produkcijskim izvedbama predstaviti do kraja ove godine, a pokretat će ih 4-cilidnrični turbo benzinski i dieselski motori upareni s ručnim i automatskim mjenjačima te pogonom na prednje i na sva četiri kotača.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene