Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ford nagrađuje 24 najkretivnije ideje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
FORD je povodom predstavljanja nove FORD FIESTE pokrenuo microsite fiesta24sata.hr i nagradni natječaj kojim nagrađuje 24 najkreativnije ideje na temu - 24 sata s novom Ford Fiestom!

FORD je povodom predstavljanja nove FORD FIESTE pokrenuo microsite fiesta24sata.hr i nagradni natječaj kojim nagrađuje 24 najkreativnije ideje na temu - 24 sata s novom Ford Fiestom!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pivom razbio auto Pete Doherty napao Ford Fiestu Slika nije dostupna Izaziva poglede Nova Fiesta: Za ljude koji guštaju u vožnji

Prijavom na fiesta24sata.hr ili posjetom u salone ovlaštenih distributera, te popunjavanjem obrasca u kojem svi prijavljeni opisuju kako bi provjeli 24 sata s novom Ford Fiestom, zainteresirani ulaze u Fordov natječaj i dobivaju mogućnost da postanu jedan od 24 sretnika koja će isprobati najnovija tehnološka dostignuća nove Ford Fieste na 24 sata.

Vikend na moru, shooping, pomoći pri selidbi… samo su neke od pristiglih ideja. 4. svibnja objaviti ćemo 24 finalista koji dobivaju Fiestu na 24 sata.

Pobjednik natječaja dobit će na korištenje novu Ford Fiestu s punim tankom na 240 sati, odnosno, deset nezaboravnih dana!

Prijave traju od 15. do 30. travnja 2013. do 12 sati.

Svi detalji natječaja dostupni su na fiesta24sata.hr

NOVA FORD FIESTA

Nova Ford Fiesta prvi je automobil u Europi opremljen najnovijom tehnologijom MyKey koja osigurava sigurniju vožnju mlađih vozača i smanuje izlaganje rizicima za volanom. Fordova ekskluzivna MyKey tehnologija omogućava vlasnicima programiranje određenih postavki, poput, ograničavanja maksimalne brzine vožnje, maksimale jačine zvuka audio uređaja, čak i upravljanje glasnoćom audiosustava, te upozorenja ukoliko vozač i suvozač nisu uredno vezali sigurnosne pojaseve. Fordova MyKey tehnologija omogućava da se postavke vozila prilagode pojedinačnim korisnicima.

Nova Ford Fiesta kombinira suvremeni stil s najmodernijom tehnologijom. S iznimno učinkovitim 1.0-litarskim trocilindarskim benzinskim motorom, vodećim u svojoj klasi, i tehnologijama uštede goriva, nova Fiesta isporučuje iznimnu ekonomičnost goriva, bez kompromisa kad je riječ o snazi ili performansama.

Uz Ford SYNC može se odabrati pjesmu s USB-a ili MP3-a/iPOD.a . Sustav omogućava slanje i primanje poziva korištenjem jednostavnih glasovnih naredbi. Osim toga, SYNC čita tekstualne poruke naglas i odgovara korištenjem unaprijed odabranih naredbi, omogućava da kontakt s prijateljima i obitelji u pokretu.

Fordov nagrađeni benzinski 1.0 EcoBoost motor kombinira snagu s iznimnom potrošnjom goriva do 4,3 l/100 km, dok je na otvorenoj cesti taj podatak još i manji - samo 3,7 l/100 km. Emisija CO2 je samo 99 g/km što je do sada bilo gotovo nezamislivo za benzinske motore.

Ford SYNC sa značajkom Emergency Assistance - važan i potencijalno spasonosan dio Ford SYNC-a značajka je Emergency Assistance. U slučaju nesreće u kojoj se aktivira zračni jastuk ili deaktivira pumpa za gorivo, tehnologija može automatski uputiti izravan poziv hitnim službama umjesto. Može se odabrati prekid poziva ili ako je potrebno, razgovarati sa službama. Ključno je da sustav prenosi bitne informacije kao što su koordinate GPS-a, čak i ako je osoba u nesvijesti.

Spektar inovativnih tehnologija svaku će vašu vožnju učiniti sigurnom, udobnom i zabavnom. A automobil nudi 12 boja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene