Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasljednica modela Linea

Fiat najavio novu limuzinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fiat je službeno objavio kako uskoro namjerava predstaviti novi limuzinski model. Točnije, premijera ovog modela će se održati u drugoj polovici ovog mjeseca na istanbulskom auto salonu.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Automobilske predrasude - što ljudi misle o vama ako vozite BMW, Fiat ili Hondu? Slika nije dostupna INSIDER Ako ste mislili da ste zaboravili na Chucka Norrisa, griješite, on može jedino zaboraviti na vas

Iz Fiata za sada nisu htjeli ulaziti u detalje, no vjeruje se kako se ustvari radi o nasljedniku modela Linea, a službeno je priopćeno tek kako je riječ o automobilu koji će ponuditi "odličnu kombinaciju komfora, prostranosti, učinkovitosti i modernih tehničkih rješenja".

Također, rečeno je i kako možemo očekivati "raskošan talijanski dizajn", a sam automobil se treba temeljiti na tzv. small wide platformi i pokretat će ga poznati fiatovi benzinski i dieselski motori manjeg obujma.

Ovaj će se model proizvoditi u Turskoj i prodaja će mu započeti tijekom studenog. Za sada je poznato kako će se prodavati u preko četrdeset zemalja uključujući tržišta Bliskog istoka, Afrike i Europe. Trenutno nije poznato hoće li to uključivati i naše tržište.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene