Četiri su sestre među 20 poginulih u prometnoj nesreći u kojoj je limuzina puna ljudi udarila u znak stop, potom parkirano vozilo te u stabla uz cestu ispred trgovine u američkoj saveznoj državi New York.

Galerija


Jedna proslava 30. rođendana u Schoharieju, u američkoj saveznoj državi New York, završila je kobno za 20 osoba među kojima su četiri sestre i njihova tri supruga.

Vezani članci Prometna nesreća u Rusiji Agresivni vozač pretjecao na uskoj cesti pa se zabio u dva automobila i završio na krovu Očevid, ilustracija Zabio se u drvo: U teškoj nesreći kod Zadra poginuli supružnici

Poginulo je svih 18 osoba koje u se nalazile u limuzini i dva pješaka. Najstarija poginula sestra imala je 35 godina, a rođendanska proslava na koju su krenule trebala je biti za najmlađu.

''One su bile kao četiri mušketira. Naši roditelji su u šoku. Imali su nas, sedmero braće i sestara, a sad smo ostali bez njih četiri'', rekao je njihov brat Pel.

''Tek su započele sa svojim životima. Najstarija je imala 35, a najmlađa 30 godina. Bile su mlade i uspješne. Neke od njih imale su i djecu'', ispričala je na mjestu nesreće njihova tetka.

Isprva su trebali ići autobusom, no pokvario se, pa su unajmili limuzinu. Limuzina se spuštala nizbrdo cestom i odjednom se zabila u znak 'Stop', pa u parkirana vozila. Pri tom su smrtno stradala i dva pješaka. Limuzina je zatim nastavila dalje preko travnjaka i zabila se u stabla uz cestu ispred trgovine.

Istražuje se što bi mogao biti uzrok nesreće.