Donald Trump u svojoj limuzini predvodio je natjecatelje u krugu zagrijavanja trkalištem Daytone 500.

Galerija


Američki predsjednik Donald Trump na Floridi se provozao trkalištem Daytone 500 - najprestižnije utrke u NASCAR-ovu kalendaru.

Vezani članci koronavirus, New York Neslužbeni glavni grad svijeta sada je epicentar pandemije koronavirusa: "Vidjeti da se ovo događa je nadrealno" Koronavirus, Ukrajina Mračna bilanca pandemije koja ne jenjava: Europa u dubokoj gospodarskoj krizi iščekuje vrhunac zaraze, u SAD-u na snazi opća mobilizacija

U društvu supruge Melanije, Trump je u svojoj limuzini - poznatoj pod nadimkom ''Zvijer'' predvodio natjecatelje u takozvanom krugu zagrijavanja. Utrka je zbog kiše na kraju otkazana. Na Daytonu su dolazili i Trumpovi prethodnici: Reagan, Bush stariji i Bush mlađi. Razlog je jednostavan - popularna utrka održava se u velikoj saveznoj državi koja nije a priori republikanska ni demokratska.

"Deseci tisuća domoljuba došli su danas ovdje zbog brzih automobila i moto utrke svjetske klase, ali ljubitelji NASCAR-a nikad ne zaboravljaju da bez obzira na to tko pobijedi, ono što je bitno su Bog, obitelj i domovina", poručio je Trump.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr