Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Drifteri u pohodu na Slavoniju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Usijana ravnica mjesto je idućeg drifterskog okršaja. Iznimno napeta i nepredvidiva utrka u Zagrebu poslužila je kao odlična uvertira u paklenu driftersku sezonu. Široka pista Čepinskog aerodroma prvog će vikenda u rujnu ponovno ugostiti najbolje driftere iz regije.

Organizatori, AK Slavonija, Drift klub i tvrtka Experior još će jednom pokazati svim snašama, bećarima i ostalim zaljubljenicima u auto sport zašto je Drift toliko popularan u svijetu.

Pročitajte i ovo Smještaj za rehabilitirane ovisnike u Osijeku - 3 Nova šansa Kućni red, rad s psihologom, mogućnost zaposlenja: "Ovdje se život odvija po određenim pravilima" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Najhrabriji će moći sjesti na suvozačko mjesto Drift Taxija, a ostali će uživati u vratolomijama iskusnih driftera iz Mađarske, Italije, Srbije, BiH i Hrvatske.

Program ispunjen događanjima počinje već u subotu ujutro, te se proteže kroz čitav vikend. Vrata Čepinskog aerodroma otvaraju se u 9 sati ujutro, a cijena ulaznice iznosi 30 kuna po danu.

Što vas očekuje 3. i 4. rujna na CDC-u u Osijeku?

• Drift Taxi
• Burnout show
• Nagradna igra za posjetitelje
• Show off
• Sexy car wash

Do susreta u Osijeku, uživajte u sažetku prve utrke, koja je održana u Zagrebu:

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene