Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Francuski je proizvođač potvrdio kako će model C5 dobiti svog nasljednika, no za sada nije poznato hoće li taj novitet biti dostupan i na europskim tržištima.


 

Naime, ova se potvrda prvenstveno odnosi na kinesko tržište gdje citroenova vozila uživaju veliku popularnost i gdje je dolazak novog C5 sasvim ekonomski opravdan.

Vezani članci Slika nije dostupna DS Automobiles najavio osnivanje odjela DS Performance Slika nije dostupna [TEST] DS5 2.0 BlueHDi Sport Chic

Situacija u Europi nije toliko jasna. Naime, D segment je sve manje popularan na Starom kontinentu i kupci se s limuzina sve više prebacuju na SUV vozila što onda dovodi u pitanje isplativost lansiranja ovakvog automobila.

Za sada nije poznato kada će točno novi C5 stići na tržište, no trenutni je model prisutan još od 2008. pa je za očekivati kako bi Citroën novitet trebao ponuditi kupcima za najviše godinu do dvije. Valjda će stići i do Europe, a nadamo se kako ćemo uskoro znati više.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.