Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

A. Kahn Design preradio novi Range Rover Vogue

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski tuneri iz A. Kahn Designa, renomirani stručnjaci za dodatne pakete opreme za luksuzna vozila napokon su se dohvatili najnovijeg Range Rovera.

Nova generacija Range Rovera već se počinje pojavljivati po prometnicama diljem svijeta a općeprihvaćeno mišljenje je da je nova generacija popularnog luksuznog SUV-a nadmašila očekivanja u apsolutno svim poljima. Koliko je najnoviji Range Rover u svom standardnom obliku poželjan automobil govori podatak da već sada postoji lista čekanja od 6 do 12 mjeseci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Volvo Sport P1900 Što kažete na ovaj prekrasan kabriolet iz 1956. godine? Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom

Afzal Kahn već je poznat po svojoj opsesiji pretvaranja nekih od najlegendarnijih automobila ikada u prave modne izjave. Otkad je novi Range Rover predstavljen na pariškom auto salonu, A. Kahn Design bjesomučno radi na razvoju 'aftermarket' dijelova za luksuzni SUV. Rezultat njihovih napora je ono što vidite na fotografijama, Kahn Range Rover Vogue – Black Label Edition.

A. Kahn Design pravo je mjesto za individualce koji ne pristaju na kompromise, za koje je konformizam ružna riječ i koji dakako žele samo najkvalitetnije proizvode. Kahn Design posvećen je stvaranju personaliziranih luksuznih vozila a svojim redizajnom, kažu u Kahnu, unose dašak svježine i kreativnosti u staloženu monotoniju masovno proizvodnih vozila. Ono najvažnije je da kod Kahna nema taštine, želje kupaca uvijek su na prvom mjestu a njihove jedinstvene kreacije do sada doista nikada nisu razočarale.

Ovo prekrasno vozilo ostaviti će upečatljiv dojam gdje god se pojavi a s cijelim nizom suptilnih unapređenja poput dodataka za branik u satenskoj crnoj te dodataka za vrata u istoj boji, detalja na poklopcu motora i zlatnih kočionih kliješta na jednostavan ali dojmljiv način izdvaja novi Range Rover iz gomile. Od ostalih posebnih detalja valja istaknuti prednja i stražnja sjedala te naslonjače za ruke prevučene u perforiranu, proštepanu kožu te središnji pretinac u istom materijalu i istog načina obrade.

►►►   Range Rover Vogue (foto galerija)

►►►   Putovanje i kampiranje - iz Engleske do Maroka i natrag

Filozofija britanskog tunera uvijek se vrti oko toga da svojim kupcima pruže točno ono što žele tako da Afzal Kahn može dizajnirait vozilo u potpuno drugoj boji izvana i iznutra po izboru kupca. Npr. ako želite presvlake u tonu kože vašeg najdražeg naslonjača koji obožavate već 15 godina, oni će vam izraditi presvlake upravo te nijanse. Kupci tako imaju neograničen izbor boja, materijala a apsolutno sve se radi prema njihovim željama.

Kahnovi naplatci proizvedeni su korištenjem najmodernijih materijala i proizvodnih procesa te su tako savršeno legli u lukove kotača luksuznog terenca. Kahnovi poznati RS600 naplatci povećani su na impresivne dimenzije od 9.5 x 23 kako bi pasale uz novi model a dostupne su i u dimenzijama 9.5 x 22 inča.

Standardni agregat koji pogoni novi Vogue je 4.4-litreni V8 turbo dizelski motor snage 335 KS i 700 Nm okretnog momenta. Uparen sa 8-brzinskim automatskim mjenjačem do 100 km/h mu treba 6,9 sekundi uz maksimalnu brzinu od 217 km/h.

Dok čekamo daljnje informacije oko tuninga samog agregata i cijena pojedinih prerada, uživajte u priloženim fotografijama novog fenomenalnog Range Rovera by Kahd Design!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene