Obavijesti Video Pretražite Navigacija
službeni twitter

Neviđeni gaf britanske vlade: Pomiješali čestitke Bidenu i Trumpu pa objasnili - "Riječ je o tehničkoj pogrešci"

Boris Johnson (Foto: AFP)
Boris Johnson (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Boris Johnson (Foto: AFP) Boris Johnson (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Boris Johnson (Foto: AFP) Galerija 1/2 >>
Zbog tehničke greške pomiješale su se čestitke britanske vlade Joe Bidenu i Donaldu Trumpu. Britanska vlada objasnila je što se dogodilo.

"Tehnička greška" dovela je do toga da su dijelovi čestitke američkom predsjedniku Donaldu Trumpu ostali vidljivi na službenom tvitu kojeg je britanski premijer Boris Johnson uputio Joeu Bidenu, rekao je glasnogovornik britanske vlade u utorak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odraz novih svjetskih odnosa Dvije velike europske zemlje u lovu na kineske špijune: Situacija je sve ozbiljnija Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području"

Rekao je da je vlada pripremila dvije različite poruke jer je utrka bila tako tijesna, no da su se zbog tehničke greške dijelovi druge poruke izmiješali u pozadini čestitke Bidenu.

Ranije u utorak, internetska stranica Guido Fawkes objavila je fotografiju tvita nakon što je prilagodila kontrast i svjetlina slike. Prikazano je ime Donalda Trumpa, riječi "drugi mandat" i "u budućnosti" u pozadini tvita koji je kao čestitka upućen Bidenu.

"Kao što biste očekivali, dva priopćenja su pripremana unaprijed za ishod ovih tijesnih izbora. Zbog tehničke greške dijelovi druge poruke uključeni su u pozadinu grafike", rekao je vladin glasnogovornik.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene