Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U finale ušla još sam jedna ponuda

Uprava Uljanika: "Ponuda Brodosplita bila je najbolja u odnosu na sve ostale"

Brodogradilište Uljanik (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Brodogradilište Uljanik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Brodogradilište Uljanik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/1 >>
Uprava Uljanika izvijestila je da je ponuda odabranog novog strateškog partnera Brodosplita bila najbolja u odnosu na sve ostale.

U finale je ušla samo još ponuda australske grupe koja u Uljaniku gradi polarni kruzer. Uprava ističe da je Brodosplit ponudio sudjelovati u isplati plaća, no svi ostali troškovi restrukturiranja se tek trebaju utvrditi i podijeliti između države, Brodosplita i Uljanika.

Pročitajte i ovo Uljanik Još se ne zna rasplet s Uljanikom Boris Šavorić: ''Ništa od iznesenog u vezi uloge našeg odvjetničkog društva i Uljanika nije istina'' Darko Horvat (Foto: Dnevnik.hr) Pokazali interes Kineska delegacija posjetila 3. maj, Horvat: "Mislim da ćemo konačnu odluku dobiti vrlo skoro"

"Ponuda Brodosplita je u svojoj dokumentacji priložila i pismo namjere jedne značajne banke da će ih pratiti u restrukturiranju što je u ovoj situaciji danas vrlo vrlo respektabilno s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo", kazao je Emil Bulić, predsjednik uprave Uljanika.

Član nadzornog odbora Samir Hadžić  kazao je kako će svi podaci u sljedećim danima i tjednima izlaziti van kad se "Vlada, strateški partner i upravatelj Uljanika dogovore i slože oko njih"
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene