Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Tjedan europske odluke za Hajduk i Dinamo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od dva najuspješnija hrvatska kluba očekujemo mnogo, a i ovoga vikenda dali su nam razloga za optimizam…

Vukušić s nova dva pogotka, Ibričić i Tomasov zabijali su protiv Zadra za novo pumpanje samopouzdanja protiv Rumunja. Zabrinjava novi pacerski pogodak Danijela Subašića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rukavina doveo Dinamo na korak do Europske lige! Slika nije dostupna Gyor je ispit koji se mora položiti!

'Naša pobjeda je ipak zaslužena, ali ipak je teško napraviti i dobru igru i dobar rezultat nakon utakmice koju smo imali. Čestitam igračima sada se pripremamo za ono što slijedi u četvrtak', objasnio je Špaco.

Za Ibričića, prema navodima turskih medija, 8 milijuna eura sprema iskrcati Galatasaray. Joško Svaguša je realan i najavljuje da će Ibrakadabru teško zadržati nakon Europe. I Špacu je umorio euro ritam, strateg Bijelih priznaje - fali mi svježine.

'Meni se nije teško umorit izvana kad signaliziram rukama i nogama, ali ja sam iznutra objektivno umoran!', izjavio je Stanko Poklepović.

Na vrhu HNL-a bodovno su poravnati Hajduk, Zagreb i Rijeka. No, Bijeli su se gol razlikom ugledali na Chelsea, u pet utakmica 19 pogodaka. Najugodnije iznenađenje je Split, dok je prošlosezonski boom Šibenik za sada bez postignutog pogotka, a financijski stabilni Inter - bez boda.

Dinamo leti na pogon Rukavine i Sammira koji su potopili Slaven Belupo. Slijedi Gyor - svi se nadaju punijem Maksimiru.

'Igrači igraju za sebe i svoju ekipu te moraju odigrati dobro, boriti se za rezultat, bez obzira ima li publike na tribini ili nema. Rado bih da nas navijači podrže, ali treba ostati profesionalan i pokazati maksimum neovisno o okolnostima', rekao je Cufre.

Britki Gaučo nije htio previše o bojkotu navijača - za četvrtak vjeruje da neće ovako napustiti teren.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene