Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beč: Ljubičić ponovo posrnuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Ljubičić još uvijek ne zna za pobjedu nakon povratka tenisu. U prvom kolu ATP turnira u Beču bolji je od njega bio domaći tenisač Jurgen Melzer, rezultatom 7:6 6:3.

Ozljeda leđa poremetila je kraj sezone Ivanu Ljubičiću, a povratak se zasad čini vrlo težak, jer Ljubo bilježi već drugi poraz zaredom, i to na svojoj omiljenoj podlozi. Doduše, valja priznati da mu ni ždrijeb nije naklonjen: prvo opasni Rumunj Hanescu, sada 'nabrijani' Jurgen Melzer, specijalist za velike servere.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ATP lista: Karlović najbolje plasirani hrvatski tenisač Slika nije dostupna ATP Indian Wells: Ljubičić bolji od Čilića, Ančić pobijedio Gonzaleza

Ljubičiću nije pomoglo ni 66% ubačenih prvih servisa ni 9 aseva, jer Melzer je jako dobro vraćao Ljubine 'bombe', a od tri prilike za oduzimanje servisa iskoristio je čak dvije.

U prvom setu tie-break je odlučio pobjednika, a Austrijanac je rezultatom 7:3 stigao do prednosti, dok je u drugom Melzer oduzeo servis našem tenisaču i priči je došao kraj.

>> Ančić bolji od Oliviera Rochusa

Nakon ispadanja Karlovića, Ljubičića i Karanušića, naš jedini tenisač koji je još u konkurenciji ostao je Mario Ančić, nakon što je danas u Stockholmu dobio Oliviera Rochusa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene