Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FOTO: Američki nogomet u donjem rublju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I pripadnice nježnijeg spola mogu biti 'opake' na travnjaku. Pokazale su to članice klubova posebne lige koja je postala jako popularna zahvaljujući igračicama koje ovaj najpopularniji američki sport igraju u donjem rublju.

Iako po pravilima sličan onom pravom američkom nogometu, drukčiji je utoliko što za razliku od svojih muških kolega, koji su nabijeni mišićima i zaštićeni kacigama i štitnicima, ove djevojke obučene su samo i isključivo u donje rublje uz naravno neizbježne kacige i štitnike na nogama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spoj mode i seksepila na pisti u Zagrebu Slika nije dostupna Štednja energije u Južnoj Koreji Vladine mjere štednje: Nosite debelo donje rublje!

Donedavno je ova vrsta popularnog američkog sporta bila samo dio posebnog showa za vrijeme Super Bowla. Prva takva utakmica je prikazana 2004. godine, a natjecala su se dva kluba - 'San' i 'Euforija'.

Danas ima 10 klubova koji se natječu u ovoj ligi. Svaki klub uz naziv grada iz kojeg dolaze ima i poseban naziv poput 'Iskušenje', 'Zavođenje' i 'Čežnja'.

Na kraju sezone, najbolji klub među njima bit će nagrađen posebnim trofejem.

U ligi se natječu djevojke poput bivše hrvačice, Playboyevih modela i čak jedne poznate pop pjevačice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene