Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Wengeru pozlilo od loše igre Topnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon neočekivanog poraza od Hull Cityja, Arsene Wenger priznao je u intervjuu za The Sun da mu je nakon utakmice bilo doslovno zlo zbog loše i neučinkovite igre Arsenala.

Hull je u subotu šokirao Emirates. Iako je Arsenal vodio, gosti su u tri minute zabili dva pogotka i Topnicima više nije bilo spasa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wenger traži uvođenje video tehnologije kao pomoć sucima! Slika nije dostupna Wenger: 'Frustrirani smo!'

>> Hull šokirao Topnike

'Najgore je što smo se mučili u prvom poluvremenu da zabijemo gol, i kad smo ga konačno zabili, opet smo uspjeli izgubiti utakmicu,' izjavio je nezadovoljni Wenger za The Sun.

Bio je to vrlo loš nastup za Topnika, čista suprotnost utakmici protiv Sheffield Uniteda u kupu, kada su goste s pomlađenim sastavom razbili rezultatom 6:0.

>> Wenger: 'Ovo su najbolji mladi igrači koje sam ikad trenirao!'

Arsenal više nije vodeći u Premiershipu i sada zaostaju dva boda za Chelseajem i Liverpoolom.

Wenger je ljut zbog slabe igre i najavljuje promjene uoči dvoboja Lige prvaka između Arsenala i Porta u utorak. Priznao je da mu je poraz jako teško pao.

'Bilo mi je doslovno zlo nakon utakmice. Igra koju smo prezentirali nije bila dovoljno dobra i mi to znamo. U utorak će sigurno biti promjena u sastavu!'

Propuštena je velika prilika za učvršćivanje vodećeg mjesta na tablici.

'Kad imaš priliku biti prvi u Premier ligi, najmanje što očekuješ od igrača je korektan nivo koncentracije od samog početka. No, mi ga nismo imali.'

Bio je to već drugi poraz Arsenala u šest utakmica, ali Topnici i dalje ozbiljno kandidiraju za osvajanje naslova prvaka Engleske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene