Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Londonski Topnici preuzeli vrh Premiershipa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na teškom gostovanju kod Boltona londonski Arsenal došao je do nove vrijedne pobjede, rezultatom 3:1. Momčad Arsena Wengera tako je konačno preuzela prvo mjesto na ljestvici Premiershipa.

Arsenal je odigrao još jednu izvrsnu utakmicu. Iako su od 14. minute gubili pogotkom Kevina Daviesa, Topnici su preokrenuli dvoboj u velikom stilu, golovima Ebouea, Bendtnera i Denilsona, i tako došli do četvrte pobjede u pet odigranih kola Premiershipa. Arsene Wenger nije mogao sakriti osmjeh nakon utakmice, a kako i ne bi: uoči sezone najmanje je kupovao od svih velikih engleskih klubova, no Arsenal je svejedno sjajan!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wenger: 'Frustrirani smo!' Slika nije dostupna 'Wengerov bijes nas je inspirirao!'

Jedina loša vijest za Topnike ozljeda je Gaela Clichyja, kojeg je Davies pokosio potkraj prvog dijela. Francuz je odmah nakon toga napustio utakmicu, a koliko je ozljeda ozbiljna, tek ćemo kasnije saznati.

Arsenal je ovom pobjedom preuzeo vodstvo na tablici engleske lige. Topnici iz Sjevernog Londona imaju 12 bodova, bod više od Liverpoola i dva od Chelseaja, koji bi ih mogao sutra bodovno premašiti, ako Scolarijevi izabranici pobijede Manchester United.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene