Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Legenda engleskog nogometa Bobby Robson gubi borbu protiv raka pluća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši izbornik engleske reprezentacije Bobby Robson priznao je da njegova borba protiv raka pluća neće trajati još dugo vremena.

Robson se bori s petim stupnjem bolesti i prihvatio je prognozu liječnika koji su mu rekli da su šanse za pobjedu nad rakom pluća minimalne.

Pročitajte i ovo Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se" Abdul Shakoor Ezedi - 1 Potraga još traje Napadač koji je majku i djecu polio kemikalijom snimljen u dućanu: Ima ozljede, već je osuđen za seksualno zlostavljanje

''Prihvatio sam što su mi rekli i odlučan sam što bolje iskoristiti ovo vrijeme koje mi je ostalo. Uskoro ću umrijeti, ali svatko umre jednog dana, a ja sam uživao u svakoj minuti svog života,'' rekao je Robson u razgovoru za The Sun.

''Imao sam sreće što sam izdržao ovako dugo. Na tome mogu zahvaliti doktorima i njihovoj predanosti.''

Sir Bobby Robson imao je šezdeset godina dugu nogometnu karijeru, što kao i igrač, što kao trener. Igrao je za Fulham i englesku reprezentaciju, a kao izbornik engleske nogometne reprezentacije nastupio je na dva Svjetska prvenstva, i 1990. godine bio vrlo blizu plasmanu u finale. 75-godišnji Robson od klubova je trenirao Porto, Barcelonu, PSV, Ipswich, Sporting i na kraju Newcastle, od 1999. do 2004. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene