Engleski reprezentativni napadač i igrač Portsmoutha Jermain Defoe, proslavio je svoj 26. rođendan u stilu velikih holivudskih zvijezda. Osim njegovih suigrača iz kluba, na proslavi u londonskom klubu 'Maya' našao se i ostali prateći orkestar poznatih nogometaša, manekenki, starleta, tv voditeljica…


Prema 'The Sunu' prvo ime zabave bila je neizostavni britanski model i voditeljica Jodie Marsh koja je ponosno pokazala svoje velike silikonske grudi. Ali to nije sve!

Ako vam Jodie dođe na rođendansku zabavu pokazat će vam i svoje ružićaste gaćice. Treba li vam i poklon nakon ovoga? Možda ga je Defoe i dobio.

Shaun Wright – Phillips je bio u 'gangsta' raspoloženju, stil odjevanja podsjetio je na dečke iz Wu tang Clana. Grdosija i šef obrane Kranjčarove momčadi – Sol Campbell pokazao se u jednom cool izdanju. Lizalica u ustima je novi trend na luksuznim rođendanima. Kubanke su 'out'.

Peter Crouch i njegova djevojka Abigail Clancy došli su u ležernim crnim izdanjima. Pojavila se i Defoeova prijateljica Joanne Beckham, Davidova sestra.

Za rođendan si je Defoe poklonio pogodak i pobjedu protiv Stokea. U Portsmouthu mu ide jako dobro, u 19 utakmica je zabio čak 13 golova.