Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eduardo se emotivno oprostio od navijača Arsenala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom odlaska prigodnom se porukom Dudu oprostio od navijača londonskog kluba...

'Prije nego li započnem novo poglavlje u svojoj karijeri sa Šahtarom iz Donjecka, želim poslati poruku svim svojim prijateljima u Arsenalu. Posljednjih je nekoliko dana bilo jako emotivno za mene. Iako sam uzbuđen novim izazovom koji je ispred mene sa Šahtarom, također sam tužan što napuštam svoj dom iz posljednje tri godine, nogometni klub Arsenal', rekao je Eduardo za Arsenalovu internetsku stranicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Eduardo da Silva: 'Već sam zaboravio sve što se dogodilo' Slika nije dostupna Wenger na mukama zbog odgađanja Eduardovog povratka

Kada sam tek stigao u Englesku nisam znao jezik i nisam nikoga poznavao

Posebno želim zahvaliti Arsenalovim navijačima. Bili ste fantastični prema meni, pjevali ste moje ime i nikada vam to neću zaboraviti 'Arsenal je jako poseban klub i puno će mi ljudi nedostajati, moji suigrači, osoblje i naravno, sjajni Arsenalovi navijači. Želim zahvaliti svima na podršci koju sam imao za vrijeme provedeno u Arsenalu. Kada sam tek stigao u Englesku nisam znao jezik i nisam nikoga poznavao, ali odmah po dolasku u klubu su me sjajno prihvatili, primili me u svoju obitelj i ovdje sam se osjećao kao kod kuće. Također, posebno želim zahvaliti Arsenalovim navijačima. Bili ste fantastični prema meni, pjevali ste moje ime i nikada vam to neću zaboraviti.'

Stigao je Eduardo u Arsenal iz zagrebačkog Dinama u srpnju 2007. godine. Ukupno je za Arsenal postigao osam golova u 41 premierligaškoj utakmici, te 20 u 67 nastupa kroz sva natjecanja, a nakon oporavka od teškog loma lijeve noge iz veljače 2008. godine nije se uspio nametnuti za prvotimca u sastavu Arsenea Wengera.

'Imao sam nekih jako teških trenutaka s mojom ozljedom, ali u Arsenalu su uvijek bili uz mene, od medicinskog osoblja, menadžmenta, igrača i navijača. Hvala vam svima. Iako sam sada napustio klub, Arsenal će uvijek biti u mom srcu. Uvijek ću pratiti Arsenalove rezultate i naravno, želim Arseneu Wengeru i sjajnim igračima kluba sve najbolje u sljedećoj sezoni i budućnosti', završio je novi klupski suigrač Darija Srne u Šahtaru, klubu s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene