Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Wenger na mukama zbog odgađanja Eduardovog povratka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva neće, kako je ranije najavljivano, biti spreman za povratak na teren u kolovozu. Dudu će ipak morati propustiti prva dva mjeseca engleskog prvenstva što dovodi Wengera do novih problema.

Zbog toga će Arsenal brzo morati u kupovinu jer im je napadač prijeko potreban. Eduardo će s punim treningom moći započeti tek krajem rujna, a neodlučni Emmanuel Adebayor još nije odlučio ostaje li mu se u Arsenalu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekskluzivno Da Silva: 'Sad sam puno bolje' Slika nije dostupna Arsenal: Eduardo se vraća na travnjak za devet mjeseci

Klub iz sjevernog Londona pažljivo prati oporavak igrača nakon čije je ozljede u veljači protekle sezone za njih sve krenulo nizbrdo, što je više puta ponovio i sam Arsene Wenger. Klupski fizioterapeut Gary Lewin čak je posjetio Dudua u Brazilu gdje je naš igrač proveo ljeto, a Arsenal se nada da bi se u prvu momčad trebao vratiti do listopada.

No to nisu ni blizu sve muke Wengera što se tiče napada Topnika. Togoanac Adebayor dobio je ponude Barcelone i Milana, a Arsenal je uzvratio povećanjem plaće na 35.000 funti tjedno. Sastanak Wengera i Adebayora prije odlaska na pripreme nije završen uspjehom, no afrički nogometaš nije zatražio da ga se pusti.

Zato se Wenger još nada pozitivnom ishodu, ali i traži novog kandidata koji bi se pridružio Nicklasu Bendtneru, Theo Walcottu i Carlosu Veli. Za sada se špekuliralo s imenima Aršavina iz Zenita, Huntelara iz Ajaxa i Roque Santa Cruza iz Blackburna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene