Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eduardo da Silva: 'Već sam zaboravio sve što se dogodilo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbolji hrvatski napadač Eduardo da Silva zadovoljan je svojim oporavkom i vjeruje da bi se mogao pojaviti na terenu već ove kalendarske godine.

Arsenal se možda nije proslavio vrhunskom igrom na ovogodišnjem Emirates kupu, ali barem se na utakmici protiv Reala pojavio Eduardo da Silva na stadionu, po prvi put otkad se vratio u London, što je razveselilo navijače Topnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO: Dudu na stadionu Emiratesa Slika nije dostupna Wenger na mukama zbog odgađanja Eduardovog povratka

Nakon četiri mjeseca provedenih u rehabilitacijskom centru u Brazilu, Eduardo je zadovoljan svojim oporavkom.

''Naporno sam vježbao dvaput dnevno po šest sedam sati. Bilo je jako teško, ali već sam zaboravio sve što se dogodilo i spreman sam ovdje završiti svoju rehabilitaciju,'' izjavio je Eduardo za Sky Sports News nakon povratka u London.

''Za mene je to bilo jako teško razdobolje, jer volim igrati nogomet, a ova ozljeda me udaljila s terena na sedam ili osam mjeseci, što je grozno za bilo kojeg igrača.''

Eduarda će Arsenalov doktor pregledati u ponedjeljak.

''Pregledat će mi nogu sutra, a što se povratka na travnjak tiče, nisam još siguran kad će to biti. Možda prije Božića,'' nada se Eduardo da Silva, koji je zadnji put igrao protiv Birminghama, 23. veljače.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene