"Predivan zalazak sunca", napisao je Ronaldo u opisu fotografije, a uslijedili su brojni komentari na račun pidžame koju je nosio.

Galerija


Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo pozirao je na svojoj luksuznoj jahti u pidžami s potpisom Louisa Vuittona, a dok su ga mnogi pohvalili i poručili mu da uživa jer je zaslužio, drugi su se odlučili našaliti na njegov račun.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina objavila fotografiju koju nije odolio komentirati ni njezin Ronaldo, na svoj način rekao što misli Georgina Rodriguez - 4 Ronaldova Georgina na reviju je stigla samo u baloneru, pogledajte zašto su svi pogledi opet bili upereni samo u nju

"Predivan zalazak sunca", napisao je Ronaldo u opisu fotografije, a uslijedili su brojni komentari. "Ronaldo izgleda kao da ga je baka nagovorila da se fotografira u pidžami koju mu je kupila za rođendan", "Moja mama nosi ovakvu odjeću kada ide na spavanje", "Pidžama ti je skroz luda", "U što si se to obukao?", samo su neki od posprdnih komentara na njegovu fotografiju.

Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez cijelo su ljeto u pauzama od nogometa provodili na njegovoj luksuznoj jahti sa svojom obitelji. Ona je nedavno ponovno pokrenula i glasine o zarukama nakon što je objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala "da" i na kojoj joj on skriva ruku na kojoj bi se trebao nalaziti zaručnički prsten, pa su obožavatelji zaključili da je nogometaš konačno kleknuo i zaprosio ju.

Rođendan je obilježila golišavom fotografijom ispod tuša, u prvi plan dospjele njezine raskošne obline