posvetili stranicu tome

Zanimljiva teorija zavjere: Uvjereni da holivudski dobrica živi već stoljećima te samo mijenja identitet

Keanu Reeves (Foto: AFP) Keanu Reeves (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves (Foto: AFP) Keanu Reeves (Foto: AFP) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) +0 Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Galerija

Keanu Reeves ima 55 godina, a mnogi tvrde da svoj mladolik izgled može zahvaliti činjenici što živi već stoljećima.

Mnogi se slažu da holivudski glumac Keanu Reeves stari dostojanstveno, no neki od njegovih obožavatelja smatraju kako u njegovom izgledu ima i nečeg nadnaravnog. Ističu kako postoji drugo objašnjenje za njegov mladolik izgled.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves vratila vjeru u ljubav Tko je žena koja je ukrala srce Keanuu Reevesu? Drugačija je od svih holivudskih žena, a on ne skida osmijeh pored nje

Naime, postoji čitava stranica posvećena tvrdnjama da 55-godišnji Keanu živi već stoljećima te samo mijenja identitet. Dobro ste pročitali. Teoretičari zavjera kažu kako je jedan od "potvrđenih" Reevesovih identiteta Charlemange, kralj koji je živio u od 742. do 814. godine nakon Krista.

Prema slikama koje prikazuju kralja, mnogi su uvjereni kako je to upravo Keanu. Sličnosti pronalaze i s Paulom Mounetom, doktorom i glumcem koji je živio u 19. stoljeću. Prema terorijama zavjera, Mounet nije umro, a svoju smrt je sakrio time što je bio liječnik, a smrt je inscenirao 1922. godine. Liječnikovo tijelo navodno nikada nije pronađeno, što je samo razbuktalo maštu nekolicini Reevesovih fanova koji su uvjereni u ovu teoriju.

Dokaz svemu vide i u činjenici da Keanu ne stari kako godine odmiču.

Glumac Keanu Reeves (55) odavno je osvojio simpatije javnosti jednostavnošću i oblačenjem koji neki kritiziraju, a nikad se nije obazirao na kritike pojedinaca, pa ni sada na njegovu vezu s umjetnicom Alexandrom Grant (46). Inače, glumčeva imovina se procjenjuje na 360 milijuna dolara, iako to većina ne bi rekla s obzirom da se ne razmeće svojim bogatstvom. Poznata je njegova tragična ljubavna priča o tome kako je izgubio dijete s kolegicom Jennifer Syme, a onda je ona poginula u nesreći.

Poznata je i priča da je pomogao radniku koji je radio na gradnji seta "Matrixa". Glumac je čuo da je jako siromašan i jedva uzdržava obitelj, pa mu je dao božićnicu od 20.000 dolara. Nema tko ne voli surađivati s njim jer pamti imena ljudi na setu i razgovara s njima kao da su stari prijatelji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić Celebrity Opet se skinula u seksi badić s dubokim izrezom, pa dobila neprimjerene kritike na svoj račun

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene