Keanu Reeves nedavno je predstavio svoju djevojku Alexandru Grant, a ona ističe da ju je svaka osoba koju poznaje nazvala nakon te vijesti.

Galerija


Glumac Keanu Reeves rijetko priča o svom privatnom životu, a upravo zbog toga je nedavno pokrenuo čitavu lavinu komentara kada je službeno predstavio svoju djevojku Alexandru Grant.

Vezani članci Keanu Reeves Nakon svih tragedija našao je sreću: Do prošle godine ju je skrivao, a sad je ponosno ljubi pred svima Keanu Reeves - 5 Osvaja jednostavnošću: Proživio je brojne tragedije i sreću našao u pomaganju beskućnicima i običnom životu

46-godišnja Alexandra za britanski Vogue otkrila je kako je bila fascinirana reakcijama okoline nakon što je objavljeno da je u vezi s poznatim glumcem. Kaže da su obožavatelji bili oduševljeni time što Keanu nije završio u vezi s mlađom glumicom ili nekom manekenkom.

Otkrila je kako su do nje stigli komentari da je prestara za njega, unatoč činjenici što je on devet godina stariji od nje. Alexandra kaže kako ju je doslovno nazvala svaka osoba koju poznaje s komentarima o njezinoj vezi s glumcem.

"Ja sam visoka žena s bijelom kosom. Da sam se htjela uklopiti u neke stereotipe poput Kim Kardashian, operacijom bih skratila noge", našalila se Grant.

Tom Hanks i supruga Rita pozitivni na koronavirus, zarazili su se u Australiji, gdje su se i testirali

Kad se najmanje nadaju mi snimamo i zato BUSTED! I Backstage s Miom