Povučeni glumac Keanu Reeves, koji veoma rijetko priča o svom privatnom životu, prvi put u 35 godina službeno je pokazao djevojku na crvenom tepihu.

Galerija


Glumac Keanu Reeves (55) prvi put je službeno predstavio svoju djevojku, umjetnicu Alexandru Grant (46) u studenom prošle godine na ekskluzivnom filmskom partiju u Los Angelesu. Američki mediji su prije toga nekoliko puta uhvatili par skupa, ali Keanu nije htio potvrditi da su u vezi.

Vezani članci Keanu Reeves Jedan od najzgodnijih holivudskih frajera s tragičnom ljubavnom pričom na plaži otkrio više nego je htio Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Zarobila je srce jednog od najpoželjnijih frajera svijeta, a sada je otkrila tajnu svog izgleda

Javnost je vjerovala da Reeves ljubi samozatajnu umjetnicu tek nekoliko mjeseci, no njihova prijateljica, glumica Jennifer Tilly (61), kaže da su zajedno godinama.

"Prije godinu i pol Alexandra mi je rekla: 'Keanu Reeves je moj dečko', a ja sam samo ponavljala: 'Što? Što? Što? Što?'", ispričala je Tilly za američki Page Six. Dodala je kako je Alexandra uvijek bila super i bila je uvjerena kako je lezbijka. Jako ju je iznenadilo kad su svi bili uvjereni kako su Keanu i umjetnica novi par.

"Zapanjilo me kako je Alexandra otišla s njim na neki događaj i odjednom su svi poludjeli i govore: 'To mu je nova djevojka.' Već su skupa išli na nekoliko događaja", rekla je Jennifer. Glumica je upoznala Alexandru prije nekoliko godina na zabavi i ističe kako je elegantna, pritajena i vrlo tiha.

"Keanu je isto takav. Vidjela sam ga na njezinoj prošloj izložbi i nije htio nikakvu pozornost jer je pritajen čovjek. Zato na neki način shvaćam zašto su svi poludjeli jer su Keanu i Alexandra skupa. Oni su jednostavno savršen par", ispričala je Tilly.

Keanu je s djevojkom Alexandrom surađivao na knjigama "Oda sreći" i "Sjene". Dok ih je umjetnica ilustrirala, glumac je pisao poeziju.

Naša lijepa plesačica u oskudnoj kombinaciji zapalila atmosferu na koncertu beogradske zvijezde