55-godišnji Keanu Reeves u sretnoj je vezi s 9 godina mlađom Alexandrom Grant, no dan na plaži proveo je sam.

Galerija


Holivudski glumac Keanu Reeves poznat je i kao veliki samotnjak.

Vezani članci Keanu Reeves, Alexandra Grant Ne odvaja se od žene koja mu je vratila vjeru u ljubav nakon svih životnih tragedija i 10 godina samoće Gwyneth Paltrow i Alexandra Grant Vratila je vjeru u ljubav slavnom ljepotanu, javnost kritizira njezin izgled, no bez problema je pokazala lice bez šminke

Iako je 55-godišnji glumac prošle godine cijelom svijetu pokazao svoju djevojku, 46-godišnju umjetnicu Alexandru Grant koja ga je pratila na jednom ekskluzivnom filmskom partiju u Los Angelesu, nedavno je uhvaćen sam na jednoj plaži u Kaliforniji.

Keanu je na nju stigao na svom motoru, a znatiželjnim paparazzima ubrzo je pokazao više nego je itko očekivao.

Naime, dok se presvlačio, kamerama je pokazao cijelu stražnjicu, no vjerujemo kako se niti jedna pripadnica ljepšeg spola neće buniti na ove prizore.

Podsjetimo, Keanu godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživio kada je bio u dvadesetima.

Naime, tijekom 90-ih bio je u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha. 1999. su dobili i mrtvorođeno dijete, kćerkicu Avu. U osmom mjesecu trudnoće Jennifer je morala ići na hitnu operaciju, tj. porod, no ishod je emocionalno uništio i Jennifer i Keanua.

Dvije godine nakon tog velikog udarca Jennifer je poginula u dobi od 28 godina. Život je izgubila u automobilskoj nesreći.

Ipak, Alexandra je otopila njegovo srce, a glumac ne skriva koliko je sretan, jer ipak ju je pokazao baš svima! 

U badiću na snijegu: Hana Hadžiavdagić pokazala razgolićenu guzu i zaključila da je opet najljepša

Mia Kovačić otkrila svoj skriveni talent 👅 I Nova Buzz