brojne kritike na njen izgled

Miljenik žena s tragičnom prošlošću planira svadbu? Njegova odabranica dočekana na nož

Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) getty images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Galerija

Keanu Reeves je prvi put samozatajnu umjetnicu Alexandru Grant poveo na crveni tepih u studenom prošle godine. Javnost je komentirala da mu izgleda kao majka, iako je mlađa od njega devet godina.

Glumac Keanu Reeves (55) napokon će reći sudbonosno da, i to svojoj djevojci Alexandri Grant (46), koju javnost kritizira od početka njihove veze, tvrde američki mediji. 

Pogledaj i ovo Keanu Reeves Ovo je bilo neočekivano Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

Vječiti neženja otkrio je kako ljubi samozatajnu umjetnicu u studenom prošle godine kada ju je poveo na događanje "LACMA Art+Film" događanje u Los Angelesu. Njihova veza je odmah naišla na brojne kritike pri čemu su sve negativnosti bile upućene Alexandri zbog njezinog izgleda. Naime, javnost se izrugivala da mu liči na majku radi svoje sijede kose. 

No Keanu, koji je uvijek držao do svoje privatnosti i nije mario za mišljenja drugih, sada je prema pisanju američkih medija zaprosio Alexandru. Kako piše tabloid Women's Day, par se zaručio u tajnosti i planiraju vjenčanje. 

Navodno je Alexandra podijelila sretne vijesti u veljači na zabavi kod glumice Gwyneth Paltrow gdje su bile prisutne i Demi Moore, Kate Hudson i Rachael Zoe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @oscardelarenta for being such a great partner! So thrilled that we've been able to collaborate with @grantloveproject to benefit @projectangelfood! --- Via @oscardelarenta: '⁣grantLOVE, now in its 11th year, is a fundraising and friend-raising project that brings artists, brands and existing non-profits together. I am thrilled that my collaboration with Oscar de la Renta promotes a shared passion for design and color, art and fashion. These limited edition LOVE prints are based on a shared color palette in my works and Oscar de la Renta's Spring 2020 collection.’ ⠀ ⠀ Visit the link in our bio for more information about the initiative and to support our global community by purchasing a print. #stayhome #staysafe #grantlove #oscardelarenta

A post shared by Alexandra Grant (@grantalexandra) on

"Alex je rekla prijateljicama da ju je Keanu zaprosio u svom domu u Hollywoodu na njezin rođendan na Staru godinu, nakon što joj je priredio večeru na kojoj im je kuhao njegov omiljen kuhar", rekao je izvor za Women's Day. Dodao je kako je samozatajna umjetnica vijest prvo krila, ali nije više mogla izdržati. 

"Svima je ponosno pokazala prsten", ispričao je izvor. Keanu i Alexandra, tvrdi tabloid, planiraju skromnu svadbu na Havajima, a žele pozvati samo nekoliko gostiju. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene