Već je bilo drame

Upoznajte kraljevske generacije koje tek dolaze, kraljica ima čak 10 praunčadi, a neka lica su nam već jako dobro poznata

Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princ Louis i princeza Charlotte (Foto: AFP) +0 Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Galerija

Kraljica Elizabeta ponosna je prabaka čak desetero praunučadi, a posljednje od njih rođeno je ovih dana.

Britanska kraljevska obitelj u posljednje se vrijeme samo širi dolaskom prinova na svijet, a koje predstavljaju njezinu novu generaciju koja će svojim životima obilježiti na ovaj ili onaj način njihovu bogatu povijest i tradiciju. 

Pogledaj i ovo Princ Louis Baš je morao to napraviti! Nestašni princ Louis ukrao je show ispred crkve, pogledajte fotografije zbog kojih svi govore o njemu!

Najpoznatiji među njima su princ George, princeza Charlotte i princ Louis, djece princa Williama i Kate Middleton, no osim njih troje u obitelji postoji niz mališana plave krvi u kojima se u medijima ne piše puno, barem u ovoj fazi njihovih života.

Tako su sin princeze Anne, Peter Phillips i njegova supruga Autumn koji su se vjenčali 2008. godine, dvije godine nakon toga dobila kćer Savannah Anne i ona je danas kao 11-godišnja djevojčica najstarija praunuka kraljice Elizabete. Njezina sestra Isla Elizabeth rođena je 2012. godine u kraljevskoj bolnici Gloucestershire gdje je rođena i Savannah.

Nakon što su se princ William i vojvotkinja Kate Middleton vjenčali u travnju 2011. godine dočekali su svoje prvo dijete, princa Georgea Alexandera Louisa koji je danas treći u redu za kraljevski tron. Princeza Charlotte Elizabeth Diana njihovo je drugo dijete, a debitirala je u svibnju 2015. godine. Oboje su krenuli u školu, odnosno vrtić u dobi od samo dvije godine, a fotografije tih važnih trenutaka obišle su svijet. Louis Arthur Charles treće je dijete Williama i Kate, a debitirao je u javnosti isti dan kada je rođen nakon što su ga roditelji pokazali javnosti ispred rodilišta. Princ Louis prvi je put službeno pozirao uz svoju sestru na fotografijama objavljenima u svibnju 2018. godine nekoliko tjedana nakon što se rodio, a koje su bile snimljena kada je imao tri dana i uz njega je starija sestra Charlotte.

Princ George i princeza Charlotte bili su jedne od glavnih zvijezda kraljevskog vjenčanja svog ujaka princa Harryja i Meghan Markle, a Charlotte je već ispisala povijest  kada je jednom prilikom prema fotografima koji su ju snimali važno pokazala jezik i tako učinila isto što i njezin ujak kada je imao tri godine.

Harry i Meghan su postali roditelji 6. svibnja 2019. godine kada je rođen njihov sin Archie Harrison Mountbatten-Windsor kojeg su dva kasnije predstavili u dvorcu Windsor. Ovog ljeta na svijet bi trebalo stići njihovo drugo dijete, a par očekuje kćer što su otkrili u nedavnom intervjuu s Oprom Winfrey. Upravo se zbog Archieja podigla velika prašina jer je Meghan optužila kraljevsku obitelj za rasizam, jer su pojedinci navodno raspravljali hoće li njegova boja kože biti pretamna. 

Početkom ove godine princeza Eugenie i Jack Brooksbank dočekali su svoje prvo dijete, malenog sina Augusta Philipa Hawkea s kojim su objavili i prve zajedničke fotografije na Instagramu.

Među posljednjima na svijet je stigao Lucas Philip, kao kraljičin deseti praunuk, a rodila ga je njezina unuka Zara Tindall koja sa suprugom Mikeom već ima dvije kćeri, Lenu Elizabeth i Miju Grace.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene