Izvela i lijepu gestu

Najdraža unuka kraljice Elizabete otkrila kako je nazvala sina i objavila njegovu prvu fotografiju

Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL) Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL) Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) +0 Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) Galerija

Princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksban sinu su odlučili dati ime August Philip Hawke Brooksbank i objavili su prvu fotografiju sa sinom.

Najdraža unuka britanske kraljice Elizabete, princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank otkrili su koje su ime odlučili dati svom prvorođenom sinu, a vijest je službeno potvrdila i Buckinghamska palača.

Pogledaj i ovo Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL) Kraljevska beba! Princeza Eugenie je rodila sina! Pogledajte prvu fotku malenog princa

"Princeza Eugenie i Jack Brooksbank objavili su da su sinu dali ime August Philip Hawke Brooksbank. Par je dirnut mnogim lijepim željama koje su dobili nakon rođenja prvog djeteta i sretni su što dijele prvu zajedničku fotografiju kao obitelj", stoji u objavi palača na Twitteru iz fotografiju para s malenim Augustom u naručju.

Par je tako odlučio dati počast kraljičinu 99-godišnjem suprugu i princu Philipu koji se trenutačno nalazi u bolnici u Londonu kamo se otputio nakon preporuke svog liječnika jer se nekoliko dana osjećao loše.

Eugenie i Jack postali su roditelji 9. veljače, a nedavno su se našli u centru pažnje i to nakon što su obožavatelji kraljevske obitelji optužili princa Harryja i Meghan Markle da su ih zasjenili, objaviviši vijest da oni čekaju drugo dijete. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Zanimljivosti Balaševićev život obilježila je tragedija o kojoj nije mogao ni pričati, a malo tko zna zašto mjesec dana nije vidio tek rođenu kćer

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene