Ovo je baš lijepo

Maleni prinčevi George i Louis te princeza Charlotte pokazali što misle i znaju o svojoj baki Diani, mnoge su raznježili i dirnuli

Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +0 Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Galerija

Princ William i Kate Middleton na Instagramu su objavili čestitku koju su njihova djeca izradila za svoju baku, pokojnu princezu Dianu povodom Majčina dana.

Princ William i vojvotkinja Kate Middleton na društvenim su mrežama podijelili čestitke koje su njihova djeca izradila svojoj pokojnoj baki Diani povodom Majčina dana koji se obilježava u Velikoj Britaniji.

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Prinčevi George i Louis i princeza Charlotte zajedničkim su snagama izradili preslatke čestitke, a na službenoj stranici njihovih roditelja otkriveno je kako je to tradicija koju već godinama obilježavaju. Njihove unikatne rukotvorine ukrašavaju crteži cvijeća, srca i zečeva, a poručili su joj i da ju jako vole, da stalno misle na nju i da nedostaje njihovu tati Williamu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

"Draga bako Diana, mislim na tebe puno na Majčin dan. Volim te puno i puno nedostaješ tati. Šaljem ti puno ljubavi, Charlotte", napisala je 5-godišnja princeza Charlotte.

"Draga bako Diana, sretan, sretan Majčin dan. Jako te volim i uvijek mislim na tebe. Šaljem ti puno ljubavi" napisao je 7-godišnji princ George, dok je uskoro 3-godišnji George napisao samo svoje ime na zelenoj čestitki koja je bila ukrašena šarenim srcem koje je obojio temperama te ukrasio naljepnicama životinja.

A sve je dirnula i službena poruka Williama i Kate koja je objavljena uz dječje radove.

"Ove će godine Majčin dan ponovno biti drugačiji. Mnogi od nas bit će odvojeni od svojih najmilijih, ali radujemo se vremenu, ne tako dalekoj budućnosti, kada ćemo opet moći zagrliti majku. Nažalost, za one kojima je ovih dana posebno teško, ovo je dodatni izazov. George, Charlotte i Louis svake godine povodom Majčina dana izrađuju svoje čestitke sjećajući se svoje bake Diane zbog Williama. Bez obzira na sve, mislimo na tebe ovaj dan", napisali su.

Obožavatelji kraljevske obitelji zaključili su da je to predivna gesta i pohvalili ideju za odavanje počasti princezi Diani.

"Ovo je prekrasan način da joj se oda počast", "Izmamili su mi suze na lice", "Čestitke su preslatke", piše u komentarima.

William i Kate objavili su to tjedan dana nakon bombastičnog intervjua njegova brata princa Harryja i Meghan Markle u kojem su se okomili na obitelj, optužili ih za rasizam, otkrili u kakvim su lošim odnosima, detalje svađa te zaključili kako doživljavaju život na dvoru kao život u zatvoru. Harry je spomenuo i majku Dianu te dodao što bi ona o cijeloj situaciji mislila.

"Mislim da bi bila jako ljuta zbog svega i tužna. Ali na kraju, ona je samo željela da budemo sretni", izjavio je Harry.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +2 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene