Oduševljena je

Kraljica Elizabeta dobila deseto praunuče, njezina je unuka rodila na podu svoje kupaonice jer nije imala drugog izbora

Zara i Mike Tindall (Foto: Getty Images) Zara i Mike Tindall (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zara i Mike Tindall (Foto: Getty Images) Galerija

Unuka kraljice Elizabeta Zara Tindall rodila je dječaka koji je dobio ime Lucas Philip u čast svog pradjeda i vojvode od Edinburgha.

Kraljica Elizabeta dobila je deseto praunuče koje na svijet donijela njezina unuka i kćer princeze Anne Zara Tindall, a sretnu je vijest potvrdio njezin suprug Mike Tindall u svom podcastu "The Good, The Bad & The Rugby" kojeg vodi kao umirovljeni igrač ragbija.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Par je dobio sina kojeg su odlučili nazvati Lucas Philip i na taj način odati počast Zarinu djedu, odnosno princu Philipu koji će u lipnju ove godine proslaviti stoti rođendan. Mike je protekli vikend tijekom kojeg je njegov sin došao na svijet opisao ludim i otkrio da je 39-godišnja Zara rodila na podu kupaonice u njihovu domu jer nisu ni stigli krenuti u bolnicu pa nisu imali drugog izbora.

"Nedjelja je postala savršen dan jer je u naš dom stigao maleni dječak. Zara je bila prava ratnica, a porod je prošao jako brzo na podu kupaonice", ispričao je Mike.

Kraljevska obitelj se tako ove godine itekako širi, osim Zare prošlog je mjeseca rodila i kraljičina unuka princeza Eugenie, a Meghan Markle na ljeto bi trebala roditi djevojčicu. Povodom rođenja kraljičina desetog praunuka službeno se oglasila i Buckinghamska palača.

"Kraljica i vojvoda od Edinburgha oduševljeni su tom viješću i raduju se susretu sa svojim desetim praunukom kada će okolnosti to dozvoliti", stoji u službenoj izjavi.

Zara i Mike 2018. godine dobili su kćer Lenu Elizabeth, a 2015. godine kćer Miju.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 4 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Celebrity Kristina Mandarina pohvalila se novom frizurom, ali s obzirom na fotku čini se da kosu nitko nije primijetio na prvu

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Prva fotografija Maje i sina skupa! Šuput zabilježila predivan majčinski trenutak i sve rastopila prizorom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene