lijepa gesta!

Pogledajte kako je Kate Middleton odala počast princezi Diani, svi su odmah uočili nevjerojatnu sličnost!

Princeza Diana u Elvisovoj haljini Princeza Diana u Elvisovoj haljini Guliver / Imago Lifestyle 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princeza Diana u Elvisovoj haljini Galerija

Kate Middleton je na premijeri novog filma o Jamesu Bondu odala počast princezi Diani odabirom haljine vrlo slične onoj koju je pokojna princeza nosila na premijeru Jamesa Bonda 1985. godine.

Kate Middleton i princ William pojavili su se na svjetskoj premijeri novog filma o Jamesu Bondu "No Time to Die" u Londonu, a upravo Kate je svojom pojavom zasjenila sve prisutne. Vojvotkinja od Cambridgea je doslovno zablistala u zlatnoj haljini dizajnerice Jenny Peckham, a kreacijom u koju je uskočila odala je počast pokojnoj princezi Diani.

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

Britanski mediji odmah su se raspisali o nevjerojatnoj sličnosti haljine koju je Kate odabrala za premijeru novog filma o Jamesu Bondu s onom koju je princeza Diana nosila 1985. godine. Te godine Diana se na premijeri filma "Pogled na ubojstvo" pojavila u srebrnoj haljini sličnoga kroja, a onda je u ulozi Jamesa Bonda bio Roger Moore. Na premijeru je otišla s tadašnjim suprugom, britanskim princom Charlesom.

Stil Kate Middleton nerijetko uspoređuju s onim koji je nosila princeza Diana, a vojvotkinja od Cambridgea svakim detaljem daje naslutiti koliko se divi svojoj pokojnoj svekrvi.

Kate se u utorak na premijeri filma o Jamesu Bondu susrela s glavnim slumcima filma Danielom Craigom i Ramijem Malekom te ostalim članovima glumačke ekipe, a osim princa Williama, s njom su bili princ Charles i vojvotkinja Camilla.

Ovu 25. epizodu pustolovina tajnog agenta, koja je trebala izaći u ožujku 2020., dugo su iščekivali obožavatelji, ali i vlasnici kina, koji žele napuniti dvorane. Prošla epizoda Jamesa Bonda "Spectre", izašla krajem 2015., zaradila je više od 880 milijuna dolara prikazivanjem u svjetskim kinima, pišu filmski časopisi.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene