gledali su Đokovića

Kate Middleton izašla iz samoizolacije i stigla na svoj omiljeni događaj, društvo joj je pravio otac kojeg rijetko viđamo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton pratila je muško finale Wimbledona u društvu svojeg oca Michaela.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton velika je ljubiteljica tenisa i ne propušta Wimbledon.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

A iako su mnogi mislili da ove godine neće uspjeti pogledati finale turnira, jer je ranije ovog tjedna objavljeno kako je u samoizolaciji, Kate se ipak pojavila i to u društvu svojeg oca Michaela s kojim je rijeko imamo priliku vidjeti.

Zajedno su pratili meč između Novaka Đokovića i Mattea Berrettinija, u kojem je pobjedu odnio srpski teniski as koji je tako osvojio svoj 20 Grand Slam turnir.

Kate je prije odlaska na Wimbledon napravila brzi test na koronavirus koji je pokazao negativan rezultat, a već je primila i dvije doze cjepiva, piše Hello Magazine.

Dok se još nagađalo kako će se pojaviti na finalu turnira, mnogi su se zapitali kako joj je tako brzo završila samoizolacija, no zapravo nije poznato kada je točno u njoj završila.

"Vojvotkinja od Cambridgea prošli je tjedan bila u kontaktu s nekim tko je naknadno bio pozitivan na COVID-19", rekao je glasnogovornik Kensingtonske palače prošli utorak.

"Njezino Kraljevsko Visočanstvo nema nikakvih simptoma, ali slijedi sve relevantne vladine upute i kod kuće je u samoizolaciji."

Kate je tjedan ranije prisustvovala brojnim događanjima, među ostalim i na Europskom nogometnom prvenstvu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Bojan Zibar) Celebrity Tatjana Jurić u badiću pokazala vitke noge, pratitelji joj poručili da je najljepša Hrvatica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene