Ludo su zaljubljeni

Sudbinski susret s Ronaldom Georgini je promijenio život: Zbog njega je dobila otkaz, a onda je počela bajkovita ljubavna priča

Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Galerija

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez upoznali su se 2016. godine u Guccijevoj trgovini u Madridu i zaljubili se na prvi pogled, a u njihovu obitelj sada je stigla još jedna kćerkica, dok su sina nažalost izgubili.

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez trenutno prolaze kroz težak period, nakon što je jedno od njihovih blizanaca preminulo pri porodu.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Tužnu vijest objavio je Ronaldo na svojem Instagramu, a otkrio je da se radilo o sinu, dok je kćerkica preživjela.

Par zajedno ima još četvero djece, četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, te 10-godišnjeg Cristiana Juniora i četverogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Njihova ljubavna priča jedna je od onih kakve se obično događaju samo u bajkama, a Georgina ju je prepričala u svojem docu-reality sowu "I am Georgina".

"Ja sam Georgina Rodriguez i prije pet godina moj se život promijenio. Partnerica sam najpraćenijeg muškarca na svijetu. Cristiano je sjajan, on je normalan tip. Sanjala sam o princu na bijelom konju i danas ga imam. Zahvaljujući ljubavi, moj život je san", kaže Georgina u realityju koji je objavljen na Netlixu.

"Ona je žena u koju sam potpuno zaljubljen", istaknuo je zaljubljeni Ronaldo.

Georgina nije imala lako djetinjstvo. Odrasla je u Jaci, gradu na sjeveroistoku Španjolske. Mama joj je Španjolka, a njezina oca Argentinca upoznala je kad se doselio u zemlju. Dan prije Georginina petog rođendana, otac joj je uhićen zbog krijumčarenja kokaina u vrijednosti većoj od 100 tisuća funti iz Španjolske.

Georgina je postala balerina, studirala je engleski u Londonu i radila je kao dadilja u Bristolu. Zatim je postala model i vratila se u Španjolsku gdje se zaposlila u Guccijevoj trgovini. Sudbina joj je jedan dan u trgovinu dovela Ronalda, a ostalo je povijest.

Nekoliko dana nakon njihova upoznavanja u trgovini u Madridu, susreli su se i na ekskluzivnom događaju brenda gdje su mogli opušteno razgovarati.

"Bila je to ljubav na prvi pogled, za oboje", tvrdi Georgina.

Nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu, dobila je otkaz u trgovini, jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Nekadašnja prodavačica danas živi životom iz snova, a dio njezine svakodnevnice postala su ljetovanja na jahtama, letovi privatnim zrakoplovom i skupocjene dizajnerske krpice.

Obitelj joj je sada prioritet i njezin tipični dan svodi se na brigu oko djece, a nedavno su se pojavile informacije da joj Cristiano za obaveze i troškove kućanstva mjesečno plaća oko 100 tisuća eura.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina je 2019. u intervjuu za španjolski časopis Hola! priznala i kako bi rado jednog dana htjela postati nogometaševa supruga, no porekla je glasine o njihovim zarukama.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Habdija - 5 Hrvoje Habdija - 4 Hrvoje Habdija - 3 Hrvoje Habdija - 6 +2 Hrvoje Habdija - 2 Celebrity Hrvoje nakon odlaska iz Survivora ispričao što se događa kada ih kamere ne snimaju: "Spomenuo bih jednu sočnu situaciju..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene