preslatko!

Ronaldo je sve osvojio predivnom obiteljskom fotkom s trudnom Georginom i svom svojom djecom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ronaldo se na Instagramu pohvalio fotkom, a obožavatelji su mu redom pisali kako su predivna obitelj.

Nogometaš Cristiano Ronaldo na Instagramu se pohvalio fotkom svoje obitelji, a raznježio je brojne obožavatelje. "Obitelj je sve", napisao je Cristiano u opisu fotke na kojoj pozira s trudnom Georginom Rodriguez i njihovom djecom.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

"Uživajte", "Predivna obitelj", "Imaš na što biti ponosan", samo su neki od komentara koje je dobio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo i Georgina objavili su da čekaju blizance krajem listopada prošle godine, a fotka kojom su na Instagramu potvrdili trudnoću sada broji više od 30 milijuna lajkova. Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

Georgina i Ronaldo upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: Instagram) +0 Borna Kotromanić Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica u najkraćoj mogućoj haljini otkrila vitke noge, a tu je i dekolte koji seže gotovo do pupka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene