ima se, može se!

Poznato je koliko Ronaldo i njegova Georgina mjesečno troše samo na osnovne potrepštine, cifra je vrtoglava!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo svaki mjesec zaručnici Georgini Rodriguez uplaćuje vrtoglav iznos za troškove kućanstva i djece.

Nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez ne suzdržavaju se od trošenja milijuna koje imaju na bankovnim računima i uživaju u luksuzu, a sada se doznalo koliki su im i najosnovniji mjesečni troškovi.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Kako prenosi Marca.com, Ronaldo navodno svaki mjesec Georgini za troškove kućanstva i djece uplaćuje oko 100 tisuća eura, što je više od 750 tisuća kuna.

Georgina odnedavno na Netflixu ima svoj reality show "Soy Georgina", u kojem je ispričala kako je tekao njezin put od nepoznate djevojke do onoga što je danas. Ljetovanja na jahtama, letovi privatnim zrakoplovom i skupocjene dizajnerske krpice danas su dio svakodnevnice ove nekadašnje prodavačice koja, kako kaže, zna kako je živjeti u neimaštini, ali i imati sve.

Podsjetimo, Georgina je Ronalda upoznala 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke, a trenutno čekaju i blizance.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: Instagram) +0 Borna Kotromanić Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica u najkraćoj mogućoj haljini otkrila vitke noge, a tu je i dekolte koji seže gotovo do pupka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene