Lijepo od nje

Ronaldova Georgina spomenula Hrvatsku na Instagramu, ne krije koliko smo je usrećili: "Mogu vam samo reći hvala!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez pohvalila se na Instagramu velikom uspjehom svoje serije "Soy Georgina" u Hrvatskoj.

Georgina Rodriguez ovih je dana u centru pažnje zahvaljujući svom dokumentarnom filmu "Soy Georgina" o kojem svijet ne prestaje pričati i koji je postigao sjajnu gledanost.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Konačno pale i pohvale! Lijepa Georgina zasjenila je svog Ronalda na važnom događanju, prorez na njezinu dekolteu bacio ga je skroz u drugi plan!

Time se pohvalila i na svom profilu na Instagramu, gdje je objavila listu zemalja u kojima je ostvario sjajne rezultate, a među njima je i Hrvatska za koju je naglasila da se nalazi na prvom mjestu po gledanosti.

"Mogu vam samo reći hvala", napisala je Georgina uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Podsjetimo, Netflixov reality show "Soy Georgina" razotkriva život partnerice nogometaša Cristiana Ronalda, Georgine Rodriguez, a dok je jedni hvale, drugima je meta kritika.

Georgina je u seriji otkrila svoj put od nepoznate djevojke do onoga što je danas. Mnogima je ova reality serija dala odgovor upravo na to pitanje - što zapravo Georgina radi, osim što je Ronaldo u nju zaljubljen? Ipak, kritičara na njezin račun ne nedostaje.

Priča počinje od susreta Ronalda i Georgine, a upravo je jedan od najpoznatijih i najboljih nogometaša svijeta ispričao sve o ljubavi svog života. Influencerica je pokazala i mjesto u kojem je odrasla, otkrila je informacije o svojoj obitelji i najužim prijateljima, a pokazala je i kako izgleda njezin svakodnevni život.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić (FOTO: Robert Anić/Pixsell) Sandra Bagarić (Foto: Goran Perešin) +0 Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nekad i sad Nezaboravni dekolte naše operne dive teško je nadmašiti i nakon 15 godina, ovakav izrez stvarno se ne viđa često!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Lončar +0 Leonarda Lončar i Josipa Pavičić Celebrity Bivša supruga Zvonimira Bobana provela je Dan zaljubljenih u omiljenom društvu i nije mogla sakriti sreću s lica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene