Krajem srpnja 2000. godine Jennifer Aniston i Brad Pitt stali su pred oltar, a sve oči svijeta bile su uprte u njih. Prisjetili smo se detalja njihove veze.

Galerija


Jennifer Aniston i Brad Pitt nekoć su bili par iz snova, a punili su naslovnice medija diljem svijeta. Prošla je 21 godina otkako je taj zlatni par Hollywooda stao pred oltar, a prisjetili smo se kako su se upoznali te ostalih detalja njihove veze.

Vezani članci Jennifer Aniston Jennifer Aniston seksi izdanjem svoj veliki poslovni zaokret bacila u drugi plan, stvarno izgleda bolje nego ikad Jennifer Aniston i Brad Pitt Bili su jedan od najljepših parova i izgledali su sretnije no ikad, a onda se sve iznenada raspalo

Najveću facu Hollywooda i omiljenu slatkicu s malih ekrana 1998. godine upoznali su njihovi agenti sredivši im spoj naslijepo. "Znali smo od prvog susreta da je to to. Cijeli spoj bio je predivan i sve nam je došlo jako prirodno", ispričala je onda Jennifer medijima. Godinu kasnije, točnije u rujnu 1999. godine debitirali su zajedno na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Emmy. Cijeli je svijet odmah poludio za njima, a iste godine objavili su i da su zaručeni.

Na Stingovu koncertu u New Yorku oboje su gostovali, a upravo je na pozornici Jennifer pokazala svoj zaručnički prsten. Krajem srpnja 2000. godine par si je izrekao sudbonosno da na luksuznoj ceremoniji u Malibuu. Aniston je u to vrijeme bila najveća zvijezda serije "Prijatelji", a sa suprugom se pojavila na malim ekranima upravo u kultnom sitcomu. Njegov lik, Will, mrzio je Rachel Green, a tom epizodom producenti su napravili pun pogodak. Činilo se kao da im nema kraja, a djelovali su i zaljubljenije no ikada.

Godinama su blistali na crvenim tepisima te su djelovali kao da ih ništa ne može rastaviti, no onda je Brad 2004. godine na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith" upoznao Angelinu Jolie. Razišli su se pred očima javnosti, a svi su te 2005. godine čekali da se Jennifer oglasi o njegovoj nevjeri. "On sam odlučuje o svemu i može raditi što želi. Rastali smo se, a možete vidjeti i zašto", rekla je onda.

Brad i Angelina 2006. godine dobili su svoje prvo biološko dijete, Shiloh, a zajedno imaju ukupno šestero djece. Vjenčali su se tek 2014. godine na privatnoj ceremoniji u Francuskoj, no njihov brak nije bio duga vijeka. Godinu kasnije i Jennifer je drugi put stala pred oltar, i to s Justinom Therouxom, ali ni oni nisu dugo izdržali zajedno.

U rujnu 2016. godine Jolie je predala zahtjev za razvod od Pitta, a još danas pune medije zbog borbe za skrbništvo nad djecom. Pričalo se i da će se Pitt pomiriti s Aniston, no par je govorio kako su samo dobri prijatelji. Zajedno su proslavili Jenniferin 50. rođendan prije dvije godine, a u siječnju 2020. potaknuli su glasine da su zajedno zbog prisnog odnosa na SAG nagradama. Ipak, svatko je išao svojim putem, a kako kažu, u dobrim su odnosima.

Indira Levak počastila fanove golišavim prizorom, grudi je pokrila tek jednim modnim dodatkom

Ecija Ivušić blista na seksi fotkama bez filtera koje je okinuo njezin dragi od kojeg se ne odvaja: "Ovo vam se zove ljubav"