Pomirba na pomolu?

O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston i Brad Pitt uvijek su lijepo pričali jedno o drugome, čak i nakon razvoda kada je Brad ostavio zbog Angeline Jolie. Otkrivamo točno kako je izgledala njihova veza.

Američka glumica Jennifer Aniston i njezin bivši suprug, jedan od najzgodnijih glumaca, Brad Pitt, slavili su proteklog vikenda na dodjeli Screen Actors Guilda u Los Angelesu. Svjetski mediji već mjesecima bruje o tome da su se ponovno "spetljali", ali da to kriju od svih, a svaki njihov ponovni susret novi je povod da se o njima piše.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Justin, tko? Dosta joj je glumaca: Jennifer Aniston spremna je za novu ljubav, a oko nje se bore dva uspješna biznismena

Aniston i Pitt jedan su od najpoznatijih holivudskih parova, a unatoč tome što je Brad ostavio Jennifer zbog kolegice Angeline Jolie, nakon razvoda s Jolie sve više ga se ponovno povezuje s Aniston, pogotovo jer oboje nisu u vezama.

Zvijezda serije "Prijatelji" i Brad Pitt upoznali su se 1994. godine jer su njihovi agenti bili prijatelji. U to vrijeme je Pitt hodao s Gwyneth Paltrow, a Jennifer je ostala očarana prvi put kada ga je vidjela jer je, kako kaže, bio normalan, slatki dečko iz Missourija.

Upravo njihovi agenti organizirali su njihov prvi spoj 1998. godine i to - spoj naslijepo. Nikada nije otkriveno čija je to točno ideja bila, a Jennifer je kasnije u intervjuu otkrila kako joj je na tom spoju bilo jasno da su si suđeni. Uživala je u večeri i sjajno se zabavila.

Mediji su tjednima nagađali o njihovoj vezi, a napokon su se kao par pojavili 1999. godine na dodjeli Emmy nagrada. Nekoliko mjeseci kasnije objavili su zaruke i to na Stingovom koncertu u New Yorku. Brad i Jennifer su došli na pozornicu, a Jennifer je nosila zaručnički prsten. Taj prsten je Bradova ideja, tj. sam ga je dizajnirao prema ideji koju je dobio od Silvije Damiani, kreatorice nakita. Pitt je kasnije tužio tvrtku Damiani International jer je prsten trebao biti unikat, a oni su kasnije jednaki model prodavali, navodno bez njegovog dopuštenja.

Glumci su se vjenčali 29. srpnja 2000. godine na svečanosti u kalifornijskom Malibuu. Na vjenčanju je bilo 200 gostiju, 50.000 cvjetova, četiri benda, gospel zbor i vatromet. Aniston je ispričala kako je bila jako nervozna prije vjenčanja, ali je na dan ceremonije bila uzbuđena u pozitivnom smislu.

Pravi fanovi "Prijatelja" sjetit će se da je Brad Pitt gostovao u seriji u čijoj je stalnoj postavi bila Jennifer. Pitt gostuje u osmoj sezoni serije, a njegova uloga je bila da mora mrziti Rachel Green koju je Jennifer glumila.

U veljači 2003. godine Aniston je na pitanje da li je Brad ljubav njezinog života istaknula da nije sigurna jer nikada nije bila osoba koja za nekoga kaže da je upravo on ljubav njezinog života. Istaknula je da u svakom slučaju imaju nešto posebno. Točno godinu dana kasnije Aniston je za britanski Guardian izjavila kako je spremna osnovati obitelj s Pittom te smiriti malo strasti oko snimanja novih filmova. Ispričala je kako on kreće snimati film "Mr. & Mrs. Smith", nakon čega će zajedno otići na odmor.

Tri mjeseca nakon tog intervjua Pitt je upoznao Angelinu Jolie na setu tog filma. U siječnju 2005. godine par je objavio kako se rastaju, a krajem iste godine Jennifer je u jednom intervjuu rekla da su završili svoju vezu jednako lijepo kako je ona i započela.

Brad Pitt i Angelina Jolie vjenčali su se 2014. godine, a Jennifer Aniston i Justin Theroux vjenčali su se godinu kasnije. Jolie je podnijela zahtjev za raskid braka od Pitta u rujnu 2016. godine, a u ožujku sljedeće godine kružile su glasine kako su se Jennifer i Brad ponovno počeli dopisivati. Aniston i njezin tadašnji suprug rastali su se u veljači 2018. godine, a prošle je godine njezin bivši, Brad Pitt, bio na proslavi Jenniferinog 50. rođendana.

Svi su pretpostavljali kako će Jennifer i Brad svoju vezu javno obznaniti na dodjelama Zlatnih globusa ove godine, ali to se nije dogodilo.

Oboje su istaknuli kako su super prijatelji, ali glasine i dalje nisu ugasili.

Što se to točno među njima opet događa, vrijeme će pokazati!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) +0 Neven Ciganović (Foto: Instagram) Celebrity Ciganović nikad nije skrivao da voli operacije, a 30 godina stara fotka podsjetila je kako je izgledao prije njih

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene