Nakon što je Jennifer Aniston na Instagramu objavila novi selfi, obožavatelji su zbog onoga što se vidi u pozadini uvjereni da vrijeme opet provodi s Bradom Pittom.

Galerija


Obožavatelji su uvjereni da se glumica Jennifer Aniston pomirila s bivšim suprugom, glumcem Bradom Pittom, i to zbog jednog selfija na njezinu Instagramu. 51-godišnja glumica objavila je fotografije iza kamera sa snimanja jedne emisije, no svi tvrde kako je to isto područje na kojem Pitt snima svoj novi film.

Vezani članci Angelina Jolie Poljubac s bratom, krv oko vrata, titula preljubnice i razaračice brakova obilježile su život ove glumice i humanitarke Jennifer Aniston, Brad Pitt Aniston i nakon 20 godina nosi zaručnički prsten Brada Pitta? On je zbog njega završio i na sudu

Aniston je objavila selfie iz prostorije za šminku, a iza nje na kauču leži muškarac o kojem svi pričaju. Jedan tabloid objavio je da su dobili informaciju kako su glumica i njezin bivši suprug na istom snimanju te da su bliži nego ikada prije. "Kruže glasine da Brad dosta vremena provodi s Jennifer", stoji u napisima tabloida.

Brad i Jennifer završili su brak na ružan način i nisu ostali u dobrim odnosima, no posljednjih godina opet su postali prijatelji.

Strani mediji tvrde kako se glumac ispričao Aniston nakon što se 2016. razveo od Angeline. Brak im se raspao upravo zbog Angeline Jolie 2005. godine, a bivši supružnici još danas odbijaju komentirati svoj odnos.

Njihovi obožavatelji i dalje se nadaju da će se pomiriti te tvrde kako nikada nisu izgledali sretno ni s kim kao jedno s drugim te da su bili jedan od najljepših slavnih parova.

Srpski mediji pišu da se Severina seli na luksuzno imanje 10 godina mlađeg vinara, evo kako je on to komentirao

Odnos Melanije i Trumpa svima je pomalo bizaran, ali sad je konačno otkrivena prava istina u koju će mnogi teško povjerovati