Dodiri i osmijesi!

Zbog ovih fotografija svi su uvjereni da kemija između Brada i Jennifer i dalje postoji, nije ju htio pustiti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt i Jennifer Aniston snimljeni su zajedno na dodjeli nagrada Screen Actors Guild.

Gledajući se oči u oči, Brad Pitt i njegova bivša supruga Jennifer Aniston uživali su u ponovnom susretu punom emocija iza pozornice dodjele nagrada Screen Actors Guild u Los Angelesu, a sve je ostalo zabilježeno objektivima fotoaparata.

Pogledaj i ovo Christina Applegate i Brad Pitt - 2 Davno je to bilo! Prekidi, pomirbe, nove ljubavi: Ovo je popis čak 12 slavnih parova za koje ste zaboravili da su bili skupa

Naime, kamere su ih uhvatile u trenutku kada su si međusobno čestitali na osvojenim nagradama, a ona se od srca smijala njegovim šalama.

Naime, šaleći se na račun toga što je sam, baš kao i Jennifer, rekao je da će na svoj profil na Tinderu dodati fotografiju s netom osvojenom nagradom.

No do šale mu nije bilo kada je vidio Jennifer u elegantnom izdanju.

"Oh, wow", uspio je kratko prokomentirati Brad ugledavši Jennifer kada je izašla na pozornicu u prekrasnoj srebrnobijeloj haljini.

Par je kasnije snimljen dok su jedno drugom čestitali, nježno se dodirivali i smiješili, a Brad ju je u jednom trenutku i uhvatio za ruku kada se okrenula od njega, čime je pokazao svima da ne želi da ode od njega. 

Jennifer i Brad razveli su se 2005. godine nakon njegove ljubavne afere s Angelinom Jolie, koja mu je potom postala druga supruga. Točnije, vjenčali su se 2014. godine, a prekinuli su dvije godine kasnije, a razvod službeno okončali prošle godine. Za razliku od Angeline, Jennifer je s Bradom ostala u prijateljskim odnosima, a već se duže vremena šuška kako se stara ljubav među njih dvoje probudila

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene