novi hit

Potpuno novi pogled na život princa Harryja i Meghan Markle sve će oduševiti, no nije sigurno koliko će se njima svidjeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle bit će satirično prikazani u novoj animiranoj seriji, koja će po svemu sudeći biti pravi hit.

Animirana serija "The Prince" uskoro će se pojaviti na malim ekranima, a sudeći prema prvim detaljima, publika će je obožavati. Crtić za odrasle prati britanskog princa Harryja i njegovu obitelj, a glas mu je dao glumac Orlando Bloom. Osim njega, glasove su dali Alan Cumming, Sophie Turner i Dan Stevens, javlja The Sun.

Pogledaj i ovo Princ Harry Progovorio o očevoj bolesti! Princ Harry dao je odgovor na goruće pitanje je li moguće ponovno ujedinjenje njegove obitelji: "Hmm, gledajte..."

Animiranu seriju je napravio Gary Janetti, autor hit-crtića "Family Guy". Harry i Meghan Markle, kojoj je glas dala Condola Rashad, u crtiću traže stan u Hollywoodu, a prinčevoj osobnosti autor je dao satiričan smisao. "Ovo je vjerojatno najmanja palača u kojoj sam ikada bio", kaže animirani Harry svojoj supruzi u potrazi za domom.

Objavljeno je tek nekoliko detalja serije koja će se prikazati u 12 epizoda, a svjetlo dana ugledat će ovoga vikenda. Animirana serija se trebala početi prikazivati u svibnju ove godine, no premijera je odgođena iz poštovanja prema princu Philipu koji je prije nekoliko mjeseci preminuo.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković +2 Simona Mijoković inMagazin Ekskluzivna ispovijest Simone Mijoković, od života u grijehu do obiteljske idile u vjeri i molitvi: ''Služila sam đavlu, živjela na dnu grijeha''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene