Princ Harry je potpisao milijunski ugovor na četiri knjige, a objavljeni su detalji dogovora koji uključuje objavljivanje druge knjige nakon smrti kraljice Elizabete.

Galerija


Prije nekoliko dana je objavljeno kako je princ Harry napisao memoare, koji bi se u prodaji mogli naći i prije Božića ove godine, a Daily Mail sada piše kako je potpisao ugovor na čak četiri knjige. Druga knjiga u nizu na police knjižara će doći tek nakon smrti njegove bake, kraljice Elizabete.

Vezani članci Scena iz filma \ Šokantne scene iz novog filma o Meghan i Harryju zgrozile su Veliku Britaniju: "Ovo je bolesno, dno dna" Princeza Diana s prinčevima Williamom i Harryjem Procurili tajni planovi princeze Diane o preseljenju iz Velike Britanije i poslu o kojem je najviše sanjala

Izvori bliski princu tvrde kako su njegovi memoari tek "vrh ledenjaka" koji će otkriti brojne detalje o životu u palači. Nakon što je mjesecima pregovarao s izdavačima, princ je navodno potpisao ugovor vrijedan preko 40 milijuna dolara za sve četiri knjige.

Nije se samo Harry bacio u književne vode, već je to učinila i njegova supruga Meghan Markle. Za razliku od svog supruga, Meghan će pisati o wellnessu, no točni detalji njezine knjige još nisu poznati.

Na svojim memoarima Harry radi s piscem iz sjene J. R. Moehringerom, inače književnikom nagrađenim Pulitzerom. Prvi draft knjige je već navodno gotov. "U intimnim i emotivnim memoarima jedne od najutjecajnijih figura na svijetu, princ Harry će po prvi put otkriti iskustva, detalje iz svog života, pobjede i poraze, ali i lekcije koje je naučio kroz život", stoji u priopćenju izdavačke kuće. U objavi stoji i kako je Harry pisao o vremenu provedenom u vojsci, sreći koju je pronašao u očinstvu i braku te o brojnim detaljima iz svog života o kojima dosad nije pisao.

Podsjetimo, Harry i njegova supruga Meghan Markle su početkom prošle godine šokirali kraljevsku obitelj kada su odstupili od svih dužnosti i preselili se u SAD, a u ožujku ove godine su još jednom šokiralinjegovu obitelj i to intervjuom koji su dali poznatoj voditeljici Opri Winfrey.

Sjećate se ovog mladića za kojim su ludovale curice prije 20 godina? Nećete vjerovati kako danas izgleda i čime se bavi!

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem