Meghan Markle će biti producentica na novoj seriji, a zahvaljujući ugovoru koji su ona i Harry potpisali prošle godine, čini se da će imati pune ruke posla.

Galerija


Meghan Markle je udružila snage s Netflixom, a upravo je objavljeno kako priprema animiranu seriju. Vojvotkinja od Sussexa naći će se tako u ulozi producentice, a radi na seriji koja prati pustolovine mlade djevojke. Kako piše Mirror, ime serije je "Pearl", a radi se o zajedničkoj produkciji Archewell Productionsa Harryja i Meghan te Netflixa.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Novo iznenađenje za Meghan i Harryja? Čini se da njihovo ponašanje dolazi na naplatu i to ne samo u kraljevskoj obitelji Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan zbog krštenja malene Lilibet kraljicu doveli u nezgodan položaj? Evo kakav su plan imali, no čini se da se izjalovio

Podsjetimo, Meghan i princ Harry su prije nekoliko mjeseci sklopili višemilijunski ugovor s Netflicom te se pričalo da će im prvi projekt biti dokumentarna serija "Heart of Invictus". Upravo princ Harry trebao se pojaviti pred kamerama, no serija je pomaknuta za nekoliko mjeseci.

U rujnu prošle godine kraljevski par je otkrio da su potpisali ugovor s najvećim streming servisom na svijetu, a nikada nisu skrivali da im je želja baviti se produkcijom. Još otkako su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti početkom prošle godine i preselili se u SAD, čini se da Meghan i Harry planiraju potpuni zaokret u životu.

Ipak, pored svih poslova koje trenutačno imaju, prioritet im je kćerkica Lilibet Diana koju su nedavno dobili. Sa sinom Archiejem i kćerkicom uživaju u obiteljskoj idili u Los Angelesu.

Natalija Prica s osmijehom od uha do uha pratila događaj na kojem je i sama bila zvijezda prije punih deset godina

Kad je iskoračila iz limuzine, nitko nije mogao skinuti pogled s njezine zaista osobite haljine