Meghan Markle i princ Harry svojim su intervjuom s Oprom Winfrey postigli veliku stvar u svijetu televizijske produkcije.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry podigli su 7. ožujka puno prašine svojim intervjuom s Oprom Winfrey koja se nije ni dan danas potpuno slegla, no sigurno nisu očekivali da će se ovo dogoditi. 

Vezani članci Scena iz filma \ Šokantne scene iz novog filma o Meghan i Harryju zgrozile su Veliku Britaniju: "Ovo je bolesno, dno dna" Princ Harry - 2 Princ Harry progovorit će o teškoj temi, rijetko koga to neće dirnuti kao i prizori drugih zvijezda na rubu suza

Naime, njihov razgovor sa slavnom voditeljicom na CBS-u pod nazivom "Oprah With Meghan and Harry: A CBS Primetime Special" nominiran je za prestižnu televizijsku nagradu Emmy, piše People

Intervju se nalazi u kategoriji izvanredna talk varijante serije. Iako je to iznenađenje za mnoge, zapravo je nominacija zaslužena jer je intervju u prvom emitiranju gledalo više od 17 milijuna ljudi iz cijelog svijeta. Taj se broj višestruko povećao kada je emisija reprizirana, a ostaje vidjeti što će na to reći njihova obitelj, pogotovo prinčeva, no vjerojatno im neće biti baš drago. 

Naime, razgovor Meghan i Harryja s Oprom izazvao je kontroverze jer su optužili članove kraljevske obitelji za rasizam te je glumica priznala da je imala problema s mentalnim zdravljem dok je nosila njihovo prvo dijete, sina Archieja. 

Supružnici su tijekom intervjua objavili i da će dobiti kćer koju je Markle rodila 4. lipnja i dali su joj ime Lilibet Diana kako bi odali počast Harryjevoj baki i pokojnoj majci. 

Blanka Vlašić otputovala na popularno mjesto u našem susjedstvu, odala i koga je povela

Smatraju je najljepšom mladom pjevačicom, a izlazak bez grudnjaka osigurao joj je svu pažnju u šetnji s novim dečkom