Princ Harry već godinu dana radi na knjizi u kojoj je opisao život u kraljevskoj obitelji, a objavljeno je i kada će knjiga ugledati svjetlo dana.

Galerija


Princ Harry je prema pisanju svjetskih medija napisao memoare o svom životu u kraljevskoj obitelji, a knjiga bi na police knjižara diljem svijeta mogla stići i prije Božića ove godine. Daily Mail prenosi kako je princ Harry na knjizi u tajnosti radio godinu dana, a prava je prodao jednoj velikoj američkoj izdavačkoj kući.

Vezani članci Scena iz filma \ Šokantne scene iz novog filma o Meghan i Harryju zgrozile su Veliku Britaniju: "Ovo je bolesno, dno dna" Princeza Diana s prinčevima Williamom i Harryjem Procurili tajni planovi princeze Diane o preseljenju iz Velike Britanije i poslu o kojem je najviše sanjala

Na svojim memoarima radi i s piscen iz sjene J. R. Moehringerom, inače književnikom nagrađenim Pulitzerom. Prvi draft knjige je već navodno gotov. "U intimnim i emotivnim memoarima jedne od najutjecajnijih figura na svijetu, princ Harry će po prvi put otkriti iskustva, detalje iz svog života, pobjede i poraze, ali i lekcije koje je naučio kroz život", stoji u priopćenju izdavačke kuće.

U objavi stoji i kako je Harry pisao o vremenu provedenom u vojsci, sreći koju je pronašao u očinstvu i braku te o brojnim detaljima iz svog života o kojima dosad nije pisao.

Podsjetimo, Harry i njegova supruga Meghan Markle su početkom prošle godine šokirali kraljevsku obitelj kada su odstupili od svih dužnosti i preselili se u SAD, a u ožujku ove godine su još jednom šokirali njegovu obitelj i to intervjuom koji su dali poznatoj voditeljici Opri Winfrey.

Jedan nagli pokret i našla bi se u velikim problemima, uspjela je nadmašiti čak i sve svoje prijašnje provokacije

Luka Modrić strastvenim poljupcem čestitao veliki dan svojoj supruzi, svi se slažu da izgledaju zaljubljeno kao prvoga dana!