nije im uspjelo

Upoznali su se na njegovu koncertu i odmah se zbližili, no poznatu ljepoticu zamijenio je mnogo mlađom kolegicom

Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Chris Martin i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) +0 Chris Martin i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Galerija

Chris Martin i Gwyneth Paltrow bili su godinama jedna od najpopularnijih tema svjetskih tabloida, no 2014. godine objavili su da se rastaju. I danas su u sjajnim odnosima, a on sada ljubi Dakotu Johnson.

Britanski glazbenik Chris Martin na svjetskoj je sceni već dugi niz godina zahvaljujući bendu Coldplay, s kojim je pokorio top-ljestvice te osvojio brojne nagrade, a tijekom zavidne karijere vodio je i zanimljiv privatni život. Danas ljubi glumicu Dakotu Johnson, no godinama je bio u braku s jednom od najpoželjnijih žena na svijetu - Gwyneth Paltrow.

Pogledaj i ovo Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Nije treća osoba Otkriven razlog prekida slavnog para o kojem bruji cijeli svijet šoubiznisa

Glazbenik i glumica upoznali su se 2002. godine u backstageu koncerta Coldplaya te su se odmah povezali. Iako je Gwyneth već bila poznata tabloidima po vezama s poznatim ljepotanima poput Brada Pitta i Bena Afflecka, Martinu je to bila prva ozbiljna veza. Pred oltar su stali u prosincu 2003. godine, a Chris je kasnije priznao da mu je brak s Gwyneth bio pravi izazov. "Kada si u braku s nekim tko je toliko uspješan, i sam imaš potrebu cijelo vrijeme napredovati i dokazivati se. Ako vam je supruga prije hodala s Bradom Pittom, moraš se dokazivati, shvaćate me?" rekao je Martin novinarima nakon što je uplovio u bračnu luku.

Paltrow je kasnije pričala da ona i suprug imaju mnogo toga zajedničkog. Isticala je da se zabavljaju, vole istu glazbu, no nije uvijek bilo ni lako. Oboje su umjetnici te im je trebalo vremena da se priviknu jedno na drugo.

Da čekaju prvo dijete, objavili su nekoliko dana prije vjenčanja, a koji mjesec kasnije na svijet je došla njihova kćer Apple. Sina Mosesa dobili su 2006. godine. Nakon nekoliko godina pretrpani rasporedi i previše obveza presudili su njihovu braku. Chris je čitavo vrijeme bio na turneji, a Gwyneth je snimala filmove te su se jedva viđali. Kasnije su odlazili na bračnu terapiju te su pokušavali spasiti što se spasiti da, no nisu uspjeli. Godine 2014. objavili su da se rastaju. Ipak, od samih početaka rastave govorili su da se veoma poštuju te su do danas ostali u sjajnim odnosima.

Gwyneth je čak i sjajna prijateljica s Chrisovom novom djevojkom Dakotom Johnson, a nakon Martina u bračnu je luku uplovila s Bradom Falchuckom. "Svjesna sam činjenice da je moj bivši suprug trebao biti otac moje djece, no sa sadašnjim ću suprugom doživjeti starost", rekla je glumica prije nekoliko mjeseci.

Chris Martin u sretnoj je vezi s nekoliko godina mlađom Dakotom, a posljednjih se tjedana šuška da se par i zaručio.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Gal Gadot (Foto: Instagram) Celebrity Svi su počeli nagađati da nešto skriva, a slavna ljepotica nije dugo čekala te je fanovima otkrila sretne vijesti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene